Ελλάδα Ποδόσφαιρο

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεργάζεται φέτος με τους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004

To Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), οι Legends 2004 και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Champions For Life» σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση στρατηγικής συνεργασίας γιορτάζοντας την επέτειο των 15 ετών από την κατάκτηση του EURO 2004.

Τρίτη 28 Μαΐου

12:00

Γραφεία Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Βασιλίσσης Σοφίας 86Α)

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Champions For Life» δημιουργήθηκε ως φυσική συνέχεια και εξέλιξη της δράσης των Legends 2004, με άξονες το Παιδί και την Νεολαία, στο τρίπτυχο «Άθληση – Παιδεία – Υγεία».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΙΣΝ θα διοργανωθεί μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων οι οποίες συνδυάζουν την αθλητική δραστηριότητα με την κοινωνική προσφορά, και την ανάδειξη της πλούσιας κληρονομιάς και των αρχών της ομάδας που χάρισε μοναδικές στιγμές σε όλους τους Έλληνες.

Οι εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν από τις 12 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου. Μέρος των δράσεων θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival που διοργανώνει το ΙΣΝ από τις 23 ως τις 30 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τον αγώνα Legends 2004 – Portugal Legends, σε μια αναβίωση του μεγάλου τελικού της Λισαβόνας.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν μέλη της ομάδας Legends 2004, η οποία αποτελείται από όλους τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004.

Π.Α.: legends2004@fairplay.gr

Όλη η επικαιρότητα