Ηλεία

Το Καλλίκωμο θρηνεί την Άννα του…

Ακούστε το άρθρο

Τη θλίψη σκόρπισε στο Καλλίκωμο και στην ευρύτερη περιοχή των Κρεστένων ο θάνατος της Άννας Εσενέκοβα-Καψιμάλη σε ηλικία 42 ετών, ύστερα από σκληρή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο, χθες τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Η Άννα πάλευε εδώ και καιρό με την επάρατη νόσο, χωρίς να χάνει το χαμόγελο και το πείσμα της, και ήταν γεμάτη ζωντάνια μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ζώντας στην Ελλάδα περίπου 15 χρόνια, εργάστηκε στον τουριστικό τομέα καθώς διέθετε σπάνια μόρφωση ως τελειόφοιτη Ψυχολογίας και γνώστρια τριών ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά). Παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καψιμάλη από το Καλλίκωμο και μητέρα δύο κοριτσιών, ζούσε μόνιμα στο Καλλίκωμο και είχε αξιοσημείωτη κοινωνική δραστηριότητα συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Ήταν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλικώμου και συμμετείχε ενεργά στην υλοποίηση των θεατρικών παραστάσεων. Χαμογελαστή και πρόσχαρη, ήταν δημοφιλής και αγαπητή στην τοπική κοινωνία, καθώς συνεισέφερε ανδιοτελώς στον πολιτισμό και στην παιδεία και λάτρευε το Καλλίκωμο. Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλικώμου εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο της Άννας και τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» ότι η φετινή παράσταση που θα ανέβει μέσα στον Ιούνιο, θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στους Κρουνούς (Ρίσοβο).

Όλη η επικαιρότητα