Ελλάδα Επιχειρήσεις

Το “καλό συνδέει” τους εργαζόμενους της Vodafone

Ακούστε το άρθρο

Mε κεντρικό μήνυμα “το καλό μας συνδέει”, η Vodafone σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις εθελοντισμού για τους εργαζόμενους της, με στόχο την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών. Αυτή τη χρονιά, το πρόγραμμα του εθελοντισμού ανανεώνεται, μεγαλώνει και προβλέπει μία εργάσιμη μέρα επιπλέον άδεια ετησίως, την «Ημέρα Εθελοντισμού» , ως παροχή της εταιρίας προς τους εργαζόμενους.

Στο νέο πολύπλευρο σχήμα εθελοντισμού η Vodafone καλεί  όλους τους εργαζομένους να “πάρουν θέση” κάνοντας θετική διαφορά για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, προσφέροντας τον χρόνο, τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και τις ικανότητές τους σε εθελοντικές δράσεις. Για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone αποφάσισε να παρέχει μία επιπλέον ημέρα άδειας σε όλους τους εργαζομένους, την όποια θα μπορούν να διαθέσουν σε όποια δράση εθελοντισμού οι ίδιοι επιλέξουν.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας Φραγκίσκη Μελίσσα δήλωσε: «H Vodafone διευρύνει τη δέσμευσή της στην εθελοντική συνεισφορά και στέκεται αρωγός στην επιθυμία των εργαζομένων της  να προσφέρουν για το κοινό καλό. Θέλουμε να συνεισφέρουμε δίνοντας σε όλους τους εργαζομένους μας τη δυνατότητα, την έμπνευση αλλά και το χρόνο για να το πράξουν, συμβάλλοντας όλοι μαζί στον εταιρικό μας σκοπό για ένα πιο συναρπαστικό μέλλον».

Στόχος του προγράμματος εθελοντισμού είναι οι εργαζόμενοι να έρθουν πιο κοντά σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και να συνεισφέρουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας για ένα καλύτερο σήμερα κι ένα συναρπαστικό αύριο. Έτσι, εκτός από την Ημέρα Εθελοντισμού, οι εργαζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ατομικά ή με την ομάδα τους, σε χρόνο και δράση που θα επιλέξουν οι ίδιοι, ενώ θα οργανώνονται  και εταιρικές δράσεις στις οποίες μπορούν όλοι να πάρουν μέρος.

«Στη Vodafone αποστολή μας είναι να συνδέουμε τον κόσμο για μια καλύτερη ζωή σήμερα και στο μέλλον. Σε αυτή τη κατεύθυνση κινητοποιούμε τους εργαζομένους μας να συμβάλλουν ως Connecting for Good Partners στους στόχους μας για μια πιο βιώσιμη κοινωνία. Με το νέο σχήμα εθελοντισμού της εταιρίας, ενισχύουμε αυτήν τη δέσμευση δίνοντας στους εργαζομένους μας τη δυνατότητα να αφιερώσουν ακόμη περισσότερες ώρες σε εθελοντικές ενέργειες στις τοπικές κοινωνίες, μεγιστοποιώντας έτσι τις εταιρικές πρωτοβουλίες», σημείωσε η Νικόλ Ιωαννίδη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας.

Όλη η επικαιρότητα