Ηλεία Ποδόσφαιρο

Το καθιερωμένο φιλικό του καλοκαιριού είχε γκολ, θέαμα και συγκίνηση! – PHOTOS

Γκολ, θέαμα και πολλές περίτεχνες ενέργειες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν το περασμένο Σάββατο στο Δημ΄. στάδιο Πύργου τον καθιερωμένο πλέον αγώνα μεταξύ των Φίλων Μπακάλη και των Φίλων Ευαγγελιστή, που έκλεισε δέκα χρόνια συνεχούς διεξαγωγής..

Με την ομάδα του Κώστα Μπακάλη, αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ με αυτή του Δημήτρη Ευαγγελιστή, πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές με καριέρα εντός και εκτός Νομού όπως ο Άγγελος Χαντί.

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Κώστα Μπακάλη με σκορ 3-2 χάρη στα τέρματα των οι Νίκου Δαβουρλή, Φώτη Παναγόπουλου και Σάκη Τζανέτου ενώ  για την ομάδα του Δ. Ευαγγελιστή σκόραραν οι Παναγιώτης Τσαγκάρης, Άγγελος Χαντί.

Ο χθεσινός, ανεπίσημος, έστω, φιλικός αγώνας ήταν ο τελευταίος του Γιώργου Καραβίδα στην σπουδαία καριέρα του στα ηλειακά και όχι μόνο γήπεδα, ενώ συγκινητική στιγμή ήταν ο παλαίμαχος πλέον διαιτητής παρέδωσε την σφυρίχτρα του στην 16χρονη Αλεξάνδρα Μαυραειδοπούλου η οποία μαζί με τον Κώστα Φτερνιάτη ήταν βοηθοί.

Αγωνίστηκαν οι:

Φίλοι Κώστα Μπακάλη: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης, Κλάδης, Κολόκα, Τσίτσος, Δαβουρλής, Αβραμόπουλος, Τζανέτος, Καραγκούνης, Τσαντίλης, Φ. Παναγόπουλος, Χρ. Αγγελόπουλος

Φίλοι Δημήτρη Ευαγγελιστή: Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Χρ. Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης, Μουσερής, Ντ. Κύτταρης, Μουσερής, Μιλοσέσκι, Χαντί, Ευαγγελιστής, Γεωργιόπουλος, Τσαγκάρης, Παναγιωτακόπουλος, Φερεκίδης, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος, Χριστακόπουλος, Βασιλακόπουλος, Γιαννακόπουλος

Όλη η επικαιρότητα