Προγνωστικά

Το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο από σήμερα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Συλλεκτική έκδοση 16 σελίδων με τις ομάδες, τους ομίλους, το πρόγραμμα και τα ειδικά στοιχήματα.
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ξεκινάει στο Κατάρ η κορυφαία, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει από σήμερα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ειδικό κουπόνι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη συλλεκτική έκδοση 16 σελίδων οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να βρουν τα πάντα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, για τις ομάδες, τους ομίλους, τις μακροχρόνιες και ειδικές προσφερόμενες αγορές, το πρόγραμμα των αγώνων.

Η παρουσίαση των 32 ομάδων και των 8 ομίλων

Στις πρώτες σελίδες του κουπονιού παρουσιάζονται οι 32 ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την προσφερόμενη αγορά «πρώτος σκόρερ» για την κάθε ομάδα.

Ακολουθεί η παρουσίαση των 8 ομίλων της διοργάνωσης με τις διαθέσιμες προσφερόμενες αγορές ανά όμιλο, μεταξύ άλλων, για τον νικητή του ομίλου, την ομάδα που θα κατακτήσει τη 2η, την 3η και την 4η θέση, την ομάδα που θα προκριθεί, τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειώσει η κάθε ομάδα, τον αριθμό πόντων που θα συγκεντρώσει η κάθε ομάδα, το head to head (ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα στον όμιλο), τις ομάδες που θα τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις.

Παιχνίδια πρώτης φάσης και ειδικά στοιχήματα διοργάνωσης

Στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα συμπεριλαμβάνεται ακόμα το πρόγραμμα των αγώνων για τη φάση των ομίλων, η οποία θα διαρκέσει από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου. Επίσης αναφέρονται οι κύριες αγορές, Tελικό Αποτέλεσμα, Διπλή Ευκαιρία, Goal/No Goal, Σύνολο Τερμάτων, Οver/Under και Ημίχρονο/Τελικό.

Στις σελίδες 12 έως 14 της ειδικής έκδοσης του Πάμε Στοίχημα οι παίκτες μπορούν να βρουν όλα τα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ άλλων, για τον νικητή της διοργάνωσης, το ζευγάρι του τελικού, την ομάδα που θα φτάσει στον τελικό, τα ημιτελικά και τα προημιτελικά της διοργάνωσης, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα/λιγότερα γκολ, τη φάση που θα αποκλειστεί η κάθε ομάδα (φάση ομίλων, φάση των «16», προημιτελικά, ημιτελικά, δεύτερος, νικητής), τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, το ζευγάρι του τελικού, τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, τον όμιλο από τον οποίο θα προκύψει ο μεγάλος νικητής.

Το πρόγραμμα των αγώνων και οι πιθανές διασταυρώσεις

Στην τελευταία σελίδα παρουσιάζεται αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης με όλους τους αγώνες και τις πιθανές διασταυρώσεις στα νοκ άουτ παιχνίδια έως τον μεγάλο τελικό.

Το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα αποτελεί οδηγό για το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα μας κρατήσει συντροφιά σε όλη τη διάρκειά του, από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων πριν από τη διακοπή τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Κυριακή, 19:30) με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τις πιο δυνατές αποδόσεις προσφέρει ακόμα το Πάμε Στοίχημα στο σημερινό παιχνίδι Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ (21:30), στις αυριανές αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι-Μπρέντφορντ (14:30), Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (17:00), Νιούκαστλ-Τσέλσι (19:30), Σάλκε-Μπάγερν (19:30), Γουλβς-Άρσεναλ (21:45) και στα ματς της Κυριακής, Αταλάντα-Ίντερ (13:30), Παρί Σεν Ζερμέν-Οσέρ (14:00), ΠΑΟΚ-Βόλος (21:30) και Μονακό-Μαρσέιγ (21:45).

Όλη η επικαιρότητα