Εκπαίδευση

Το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης σε 1 από τα 5 καλύτερα Φεστιβάλ Τατουάζ της Ευρώπης, το Athens International Tattoo Convention

Ακούστε το άρθρο

ο 12ο Athens International Tattoo Convention, ένα από τα πέντε καλύτερα φεστιβάλ τατουάζ της Ευρώπης, ολοκληρώθηκε με χορηγό το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Το Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) φιλοξένησε πριν λίγες ημέρες, δεκάδες εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, συναυλίες, special events και… πολύ μελάνι. Εκεί συναντήθηκαν για μία ακόμη χρονιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό επαγγελματίες tattoo artists, λάτρεις των τατουάζ, αλλά και κόσμος που ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά το φαντασμαγορικό event και να μάθει περισσότερα για την τέχνη της δερματοστιξίας.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ήταν με δικό του booth στη μεγάλη γιορτή της τέχνης, που χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως καμβά, προκάλεσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Με μια πολυπληθή ομάδα σπουδαστών του τομέα Beauty, ήταν εκεί για να παρουσιάσει live performances με body paintingδιαγωνισμούς υποτροφιώνtribal tattoo και πολλά άλλα.

Στα highlights της φετινής διοργάνωσης είναι φυσικά η μεταμόρφωση των μοντέλων σε χαρακτήρες των Star Wars δια χειρός των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς. Mέσα στο τριήμερο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν live την Queen Amidala, τον Boba Fett, τον Darth Vader και την Blue Lady να ανεβαίνουν στο stage και να πολιορκούν το ενδιαφέρον.

Σημαντική και η συμβολή των σπουδαστών Security, οι οποίοι φρόντισαν για την ασφάλεια της διοργάνωσης και των επισκεπτών αλλά και των σπουδαστών Προσχολικής Αγωγής, όπου απασχόλησαν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους. Επιπλέον, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι το μοναδικό ΙΕΚ που έχει δημιουργήσει «από το μηδέν» αγωνιστικό καρτ, το οποίο και εξέθεσαν στο Tae Kwon Do με χιλιάδες κόσμου να φωτογραφίζεται σε αυτό.

Οι σπουδαστές του μεγαλύτερου ΙΕΚ της Ελλάδας ξεχώρισαν με τη δουλειά τους ανάμεσα στους εκατοντάδες Έλληνες και Διεθνής Tattoo Artists και Piercers  που συμμετείχαν στο event,  αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, που προσφέρει στους σπουδαστές καθημερινά εμπειρίες και πολύτιμη γνώση μέσω  της συμμετοχής τους στα μεγαλύτερα events της χώρας!

Όλη η επικαιρότητα