Categories: Πολιτική

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ενημέρωση Γεραπετρίτη στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών

Share

Στη μια το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης 15 Μαρτίου αναμένεται να ενημερώσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση αλλά και αυτές που θα πάρει το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων συμφώνησαν να μην υπάρξουν κλήσεις για το συγκεκριμένο θέμα και προς άλλα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα προς τον πρώην αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη και τον τέως υπουργό, Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς Νέας Δημοκρατίας στη Διάσκεψη αναφέρθηκε πως εάν ο κ. Σπίρτζης επιθυμεί να παραστεί, κανείς δεν θα του απαγορεύσει την συμμετοχή στην συζήτηση, ενώ από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας, προτάθηκε να κληθούν όλοι οι υπουργοί Μεταφορών από την περίοδο του κ. Δημήτρη Ρέππα και ένθεν. Το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι προκειμένου να δοθούν πλήρεις απαντήσεις, ενώ η Διάσκεψης των Προέδρων δεν έλαβε συγκεκριμένη απόφαση για την παραπομπή της υπόθεσης και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.