Style

Το νέο parisian chic περιλαμβάνει baggy τζιν και sneakers

Αντίο ρίγες, ακόμα και οι Γαλλίδες στρέφονται στο comfy chic look, επιλέγοντας τα πιο άνετα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα τους.
Ακούστε το άρθρο

Το parisian chic έχει ταυτιστεί με τις μαρινιέρες, τα ψηλόμεσα στενά τζιν, τις εσπαντρίγιες και τα φλοράλ φορέματα. Τους τελευταίους μήνες όμως βλέπουμε τις πιο cool Γαλλίδες να κάνουν μια στροφή στο στυλ τους, υιοθετώντας κομμάτια που συνδυάζουν άνεση με τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας.

Το νέο parisian style είναι σπορ αλλά και κομψό, με την απαραίτητη effortless αισθητική. Μπορεί να μοιάζει ανεπιτήδευτο, όλα τα ρούχα και αξεσουάρ όμως επιλέγονται ώστε το κάθε look να μοιάζει προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Μια fresh parisian γκαρνταρόμπα, περιλαμβάνει baggy παντελόνια, sneakers, cargo pants, slouchy γραμμές, oversized πουκάμισα, τα trending pieces δηλαδή από τα μεγαλύτερα catwalks. Η κομψότητα δίνει την θέση της στην άνεση, με μια σοφιστικέ διάθεση όμως. Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη του parisian chic, το γεγονός πως μπορεί να ανανεώνεται, αλλά παράλληλα να διατηρεί αναλλοίωτη την αισθητική του.

H Vogue συγκέντρωσε τις ωραιότερες ιδέες για ένα parisian chic with a twist:

Slouchy παντελόνι και cropped πουλόβερ

Ακόμα και η Jeanne Damas, την οποία έχουμε ταυτίσει με φλοράλ φορέματα και αέρινα τοπ, τώρα πειραματίζεται με hot κομμάτια της μόδας, όπως το cropped πουλόβερ, το low-rise παντελόνι και τα New Balance sneakers.

©GETTY IMAGES

Το cargo παντελόνι και το bomber τζάκετ

Τα cargo pants είναι τα παντελόνια που τους τελευταίους μήνες, έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τα τζιν. Η Loulou De Saison, στα τελευταία street style της, επιλέγει cargo παντελόνια με bomber τζάκετ και bra tops.

Οι neutral αποχρώσεις

Το νέο parisian look κινείται σε neutral αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα.Οι γραμμές είναι χαλαρές και τα υφάσματα ανάλαφρα για να επιτρέπουν στο σώμα να κινείται ελεύθερα.

©ANNE LAURE MAIS/INSTAGRAM

Tank top και μπεζ παντελόνι

Δύο από τα βασικά κομμάτια της ανοιξιάτικης μόδας, το απλό λευκό tank top και το slouchy μπεζ παντελόνι, τώρα θεωρούνται συνώνυμα του parisian style και έχουν ένα χαλαρό vibe που σίγουρα ταιριάζει στο καλοκαίρι.

©CAMILLE CHARRIERE/INSTAGRAM

Πηγή: vogue.gr

Όλη η επικαιρότητα