Μουσική

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη είναι για τα αδέσποτα

Ένα τραγούδι για τα αδέσποτα με τίτλο «Σκιά στη γη» μόλις κυκλοφόρησε από τον δημοφιλή και αγαπητό τραγουδοποιό και ερμηνευτή Γιώργο Σαμπάνη, με σκοπό να γίνει η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας γνωστή στον κόσμο, στις φιλοζωικές οργανώσεις και στους δήμους και να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί τη δράση της.

Η Ε.Δ.Κ.Ε. είναι μια ομάδα κτηνιάτρων που παρέχει αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα, ή άγρια ζώα, που έχουν ανάγκη περίθαλψης. Οργανώνουν αποστολές σε όλη την Ελλάδα για να στειρώσουν και να εμβολιάσουν εκατοντάδες αδέσποτα ζώα.

Περισσότερα για την δράση του σωματείου μέσα από το site www.edke.gr

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη “Παράξενα Δεμένοι”, ο οποίος περιλαμβάνει και το τραγούδι “Σκιά στη γη”, κι επειδή το θέμα με τα αδέσποτα, ειδικά στη χώρα μας πρέπει να είναι πάντα επίκαιρο, γυρίστηκε εκ νέου το βιντεοκλιπ με πολλά φιλοζωικά μηνύματα και εκπλήξεις.

Υγ. Η Pixel,  το σκυλάκι που πρωταγωνιστεί, είχε βρεθεί πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών. Του είχαν ακρωτηριάσει το ένα ποδαράκι. Τα κατάφερε να ζήσει γιατί κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν και έδρασαν. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε, ότι μόνο  με την ευαισθητοποίηση όλων, κάτι μπορεί να αλλάξει. Tα αδέσποτα της Ελλάδας ζουν σε τραγικές συνθήκες και πολλά από αυτά βιώνουν ένα βασανιστικό τέλος.  Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό  για να αλλάξουν τα πράγματα, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Όλοι οι συντελεστές του βίντεο κλιπ συμμετείχαν αφιλοκερδώς και είναι οι:

Γιώργος Σαμπάνης  και Ελεάνα Βραχάλη, Χρήστος Σουμκα.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γκάνιος

Επιμέλεια – μοντάζ: Γιώργος Σόμπολος

Σενάριο: Αγγελική Παναγιωτοπούλου

Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Βραχάλη, Pixel

(αλφαβητικά):

Εύη Βισβάρδη

Ναταλία Γερμανού

Κατερίνα Γκαγκάκη

Τασούλα Επτακοίλη

Γιώργος Μαυρίδης

Νίκος Ορφανός

Μαριάννα Τουμασάτου

Φωτεινή Τσαλίκογλου

Δημήτρης Ψεματίκας.

*Ευχαριστίες στην κτηνίατρο Έφη Ρόζη για τη συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθειά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων,  καθώς και για την παρουσία της πρωταγωνίστριας Pixel.

Ευχαριστίες και στον κτηνίατρο Στέφανο Μπάτσα για τη συμμετοχή και για την παραχώρηση του χώρου του.

Όλη η επικαιρότητα