Ψυχαγωγία

To Netflix ανέβασε αποχαιρετιστήριο βίντεο για τον Berlin

Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του La Casa de Papel, και ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν θα δούμε στα νέα επεισόδια τον Berlin, το Netflix πόσταρε ένα βίντεο που ίσως και να ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα

Tο βίντεο ανέβηκε στον λογαριασμό YouTube, Netflix América Latina και είναι ουσιαστικά ένα tribute στον αγαπημένο ήρωα, τον οποίο είδαμε να πέφτει θύμα πυροβολισμών στο τέλος της δεύτερης σεζόν.

Tο βίντεο φιλοξενεί τις καλύτερες σκηνές με τον Berlin και ουσιαστικά αποτελεί «carta de amor a Berlín», το οποίο σημαίνει: «Γράμμα αγάπης προς τον Berlin».

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρεται στα ισπανικά στον υπότιτλο που συνοδεύει στη σελίδα το βίντεο: «Αυτό είναι το δικό μας γράμμα αγάπης προς τον Berlin. Γιατί μας έκανε να γελάσουμε και να κλάψουμε, μερικές φορές τον αγαπούσαμε, άλλες τον μισούσαμε. Αλλά χωρίς αυτόν, η ληστεία δεν θα ήταν η ίδια».

Το φινάλε της δεύτερης σεζόν δεν αφήνει πολλά περιθώρια για το τι θα γίνει με τον Berlin, το γεγονός ωστόσο ότι τον είδαμε στα νέα γυρίσματα, έκανε πολλούς φαν να αναθαρρήσουν και να υποθέσουν ότι οι σεναριογράφοι θα έβρισκαν έναν σατανικό τρόπο να μας εκπλήξουν και να κρατήσουν τον ήρωα στη ζωή. Ωστόσο πολλοί επισημαίνουν ότι ενδεχομένως οι σκηνές στις οποίες θα δούμε τον Berlin να είναι απλώς flash back.

Δείτε το βίντεο εδώ

via

Όλη η επικαιρότητα