Categories: Ψυχαγωγία

Το Netflix επιβεβαίωσε επίσημα τη 2η σεζόν του «Squid Game» με δύο αναρτήσεις

Share

Το Netflix επιβεβαίωσε επίσημα τη δεύτερη σεζόν για το κορεατικό δράμα του Squid Game (το Παιχνίδι του Καλαμαριού).

Η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα πέρυσι, κατέκτησε την κορυφή της λίστας με τις σειρές με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix μέσα σε 12 ημέρες από την κυκλοφορία της.

Χθες, δύο νέες αναρτήσεις στα social media του Netflix επιβεβαίωσαν ότι η δημοφιλής σειρά επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν.

Η πρώτη ανάρτηση είχε τη περίφημη κούκλα από το πρώτο επεισόδιο, με το νούμερο δύο να αναβοσβήνει στο μάτι της. «Λάβετε θέσεις. Έτοιμοι. Πάμε. Το Squid Game συνεχίζεται» έγραφε στη λεζάντα.

Μια δεύτερη ανάρτηση περιείχε ένα μήνυμα από τον σκηνοθέτη, συγγραφέα και εκτελεστικό παραγωγό της σειράς, Hwang Dong-hyuk, με τίτλο «Έρχεται ένας εντελώς νέος κύκλος».

«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι», έγραψε. «Αλλά χρειάστηκαν 12 ημέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix» συνέχισε.

«Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, μια τεράστια κραυγή στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε την σειρά μας»

Ο Hwang συνέχισε δίνοντας κάποια στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δεύτερη σεζόν.

«Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Έρχεται η 2η σεζόν. Ο άντρας με το κοστούμι μπορεί να επιστρέψει. Θα γνωρίσετε επίσης το αγόρι της Young-hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για άλλη μια φορά για έναν εντελώς νέο κύκλο» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που το Netflix ανακοινώνει δημόσια την ανανέωση μιας σειράς, ο συν-CEO της πλατφόρμας Ted Sarandos είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε για άλλη μια σεζόν λόγω των κερδών που απέφερε στο Netflix.

Τους τελευταίους μήνες, ο Hwang έχει μιλήσει πολλές φορές για το τι μπορούν να περιμένουν οι  φανς από τη δεύτερη σεζόν. Τον Απρίλιο, επιβεβαίωσε την επιστροφή τόσο του Gi-hun όσο και του Front Man, ενώ νωρίτερα μέσα στη χρονιά άφησε να εννοηθεί ότι η Jung Ho-yeon θα μπορούσε να επιστρέψει στη σειρά, παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της πέθαινε στην πρώτη σεζόν.

πηγή: netflix