Το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται με πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr

Share

Στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνουμε αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή γίνεται η σέντρα στο Κατάρ με τον αγώνα της διοργανώτριας χώρας κόντρα στον Ισημερινό.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τους 8 ομίλους.

Στα νοκ άουτ παιχνίδια προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Υπάρχουν δυνατά φαβορί αλλά και μεγάλα αουτσάιντερ που θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τη 2η φάση.

Μάχη για τη 2η θέση η Σενεγάλη και ο Ισημερινός

Στον 1ο όμιλο παίρνουν μέρος η Ολλανδία, η Σενεγάλη, ο Ισημερινός και το Κατάρ. Μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και την 1η θέση είναι η Ολλανδία. Η Σενεγάλη και ο Ισημερινός θα παλέψουν για τη 2η θέση. Το Κατάρ θα στηριχτεί στην έδρα του για να κάνει την έκπληξη.

Στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα παίξουν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου (18:00) το Κατάρ με τον Ισημερινό ενώ το 2ο ματς του ομίλου θα γίνει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου (18:00) ανάμεσα στη Σενεγάλη και την Ολλανδία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του ομίλου, τη 2η θέση, την 3η θέση, τον αριθμό των συνολικών γκολ στον όμιλο, τον ακριβή αριθμό πόντων στον όμιλο, τις ομάδες που θα τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις, τον τερματισμό υψηλότερα στον όμιλο μεταξύ 2 ομάδων, τον νικητή του ομίλου σε συνδυασμό με την 4η θέση, το φορκάστ με ακριβή σειρά κατάταξης στον όμιλο (1η-2η θέση), το τρικάστ με ακριβή σειρά κατάταξης του ομίλου (1η-2η-3η θέση).

«Αφεντικό» του 2ου ομίλου η Αγγλία

Στο 2ο όμιλο παίρνουν μέρος η Αγγλία, οι ΗΠΑ, η Ουαλία και το Ιράν. Φαβορί για την 1η θέση είναι η Αγγλία. Οι ΗΠΑ και η Ουαλία λογικά θα παλέψουν για τη 2η θέση του ομίλου και το εισιτήριο για τους «16» ενώ αουτσάιντερ είναι το Ιράν.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Αγγλία-Ιράν (15:00) και ΗΠΑ-Ουαλία (21:00).

Πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα προσφέρει το Pamestoixima.gr ανά ομάδα σε κάθε όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ανάμεσά τους είναι και αυτά για την πρόκριση από τον όμιλο, τον αριθμό πόντων που θα συγκεντρώσει κάθε ομάδα στον όμιλο, τα Over/Under γκολ που θα σημειώσει, τα Over/Under γκολ που θα δεχτεί.

Ενισχυμένη απόδοση σήμερα για την Ισπανία

Κάθε ημέρα, μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Pamestoixima.gr προσφέρει και ένα μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση. Η σημερινή προσφορά είναι για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 5ο όμιλο από την Ισπανία.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αμφίρροπο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και η Γερμανία. Οι άλλες 2 ομάδες του ομίλου είναι η Ιαπωνία και η Κόστα Ρίκα. Λογικά η Ισπανία και η Γερμανία θα δώσουν μάχη για την 1η θέση.