Lifestyle

Το πανηγύρι με τη Χαρά Βέρρα που έπεσε πολύ ξύλο! «Πήγε το μπουνίδι σύννεφο»

Ακούστε το άρθρο

Δείτε όλα όσα είπε η Χαρά Βέρρα.

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο έδωσε συνέντευξη η Χαρά Βέρρα, που αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που της έχει συμβεί σε ένα πανηγύρι, στο οποίο, όπως είπε, έπεσε πολύ ξύλο.

Στη μέχρι τώρα πορεία σας, έτυχε να συμβεί κάτι σε πανηγύρι που να σας εκνεύρισε και να αναγκαστήκατε να φύγετε πριν αυτό τελειώσει;

Ναι, είχαμε ένα τέτοιο συμβάν πριν από μερικά χρόνια σε ένα πανηγύρι στη Βοιωτία. Ένας ηλικιωμένος πελάτης είχε μεθύσει. Πλησίασε στο πάλκο και τον είδα να μου κάνει άσχημες χειρονομίες. Δεν του έδωσα σημασία, αλλά εν συνεχεία ο ίδιος, όταν προσπάθησε να ανέβει στο πάλκο γιατί, όπως έλεγε, ήθελε να μου μιλήσει, εμποδίστηκε από τα μέλη της ορχήστρας μου. Και κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια και πήγε το μπουνίδι σύννεφο. Έπεσε πολύ ξύλο, με αποτέλεσμα να σηκωθούμε να φύγουμε, παρά το γεγονός ότι μας παρακολουθούσαν περίπου 3.000 κόσμος.

Ο κόσμος ξοδεύει λεφτά στα πανηγύρια;

Στο πανηγύρι μπορείς να διασκεδάσεις με πολύ λίγα χρήματα τώρα πια. Έχουν αλλάξει οι εποχές και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Οπότε ο άλλος μπορεί να βγει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, να πιει δυο-τρεις μπυρίτσες, να καθίσει μέχρι τις 2 και να σηκωθεί να φύγει. Υπάρχουν και άλλοι όμως που κάθονται μέχρι το πρωί και θα πιουν και ένα και δύο και πέντε μπουκάλια.

zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα