Media

To Patrisnews αποχαιρετά τον Νάσο Νασόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Έφυγε ο…Νάσος

Για πολλούς από εμάς που τον γνωρίσαμε στη δουλειά αποτέλεσε τον άνθρωπο που αναπτέρωσε την ελπίδα μας ότι ο το ήθος στη δουλειά του Δημοσιογράφου δεν είναι μειονέκτημα αλλά πλεονέκτημα.

Ο Νάσος Νασόπουλος που έφυγε από την ζωή νικημένος από την ασθένεια του αιώνα τον καρκίνο αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας έχοντας υπηρετήσει τηλεόραση, έντυπο και διαδικτυακό τύπο.
Άνοιξε το δρόμο για την επόμενη μέρα στη νέα εποχή της δημοσιογραφίας όταν αρχικά προχώρησε στην έκδοση εφημερίδας στα πλαίσια του free press και στην συνέχεια προχώρησε στην ίδρυση της του ενημερωτικού site The best.

Ως προσωπικότητα ήταν από τους δημοσιογράφους που πάντα ήταν ενημερωμένος και κάθε κείμενό του αποτελούσε αντικείμενο προσεκτικής ανάγνωσης για όσους ασχολούνταν με την δημοσιογραφία λόγω της αμεσότητας και της αποδεικτικής δομής από την οποία αποτελούνταν.

Ως άνθρωπος ήταν με τους δημοσιογράφους συναδέλφους πάντα δεκτικός και έτοιμος να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να συμβάλλει στην βελτίωση της επαγγελματικής προσωπικότητας των «παιδιών» όπως χαρακτηριστικά έλεγε που απευθύνονταν σε αυτόν προκειμένου να τον συμβουλευτούν.

Το μεγαλείο της ψυχής του αναδείχθηκε όταν έμαθε πως θα έπρεπε να παλέψει για την ίδια του τη ζωή πριν από δύο χρόνια περίπου και συνέχισε να εργάζεται προκειμένου να προσφέρει στο κόσμο μέσα από τις εμπειρίες που απέκτησε από την μάχη με τον καρκίνο. Να δώσει κουράγιο σε κάθε άνθρωπο που βρισκόταν στην ίδια θέση με αυτό.

Έπαψε να γράφει μόνο όταν η ασθένειά του τον καθήλωσε ανήμπορο στο κρεβάτι ενώ το πνεύμα του συνέχιζε να έχει την ίδια επιθυμία να προσφέρει στην κοινωνία μέσα από την γραφή του.

Χθες το απόγευμα έφυγε για το ταξίδι χωρίς γυρισμό περιτριγυρισμένος από τους δικούς του ανθρώπους.

To patrisnews.com εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Όλη η επικαιρότητα