Categories: Ψυχαγωγία

Το Πρωινό: Τα πρόσωπα που έχουν δεχθεί πρόταση μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Share

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί παρελθόν για το Πρωινό. Ο ANT1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Κυριακής, 25 Σεπτεμβρίου. Λίγες ώρες αργότερα η Δούκισσα Νομικού επιβεβαίωσε αυτήν την απόφαση με μία δημοσίευσή της στο Instagram, με την οποία ευχαριστούσε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της. Έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για τις έννοιες του σεβασμού και τις ευγένειας, τις οποίες θεωρεί αδιαπραγμάτευτες αξίες στη ζωή της.

Καθώς λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού έχει ήδη αποχωρήσει από το πλατό και από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, προκύπτουν δύο βασικά ερωτήματα. Θα υπάρξει κάποιος/α που θα πάρει τη θέση της παρουσιάστριας στο Πρωινό; Ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της ίδιας; Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση, κάποιες πιθανές απαντήσεις δόθηκαν από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, και σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές με πρόσωπα που πιθανόν θα αναλάβουν το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής Το Πρωινό. Επομένως, όποιο πρόσωπο ενταχθεί στην ομάδα θα αναλάβει κυρίως τα εμπορικά θέματα, ενώ ίσως θα έχει και παρουσία στα ζώδια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ανάμεσα στα άτομα που δέχθηκαν επαγγελματική πρόταση είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που πέρσυ ήταν μέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα και αποχώρησε λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων. Η ίδια, ωστόσο, αρνήθηκε την πρόταση που της έγινε για το Πρωινό.

Τη σκυτάλη των αποκαλύψεων πήρε ο ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι έχουν γίνει προτάσεις για τη συμμετοχή τους στο Πρωινό και στη σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Κωσταρά, στη Μαρία Λουίζα Βούρου και την Φελίσια Λαπάτη.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο πριν όσο και μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Πρωινού που σχολιάζει θέματα επικαιρότητας, έχοντας στον πλευρό του τον Τάσο Τεργιάκη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Άρια Καλύβα. Το μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής Το Πρωινό έχει αναλάβει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ θέματα αστρολογίας και προβλέψεις ζωδίων η Λίτσα Πατέρα.

Πηγή: ladylike.gr