Ηλεία

Πύργος: Το “ευχαριστώ” της οικογένειας Αριστείδη Παλυβού

Η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας η 4χρονη κόρη τους
Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστήριο οικογένειας Αριστείδη Παλυβού, από τον Πύργο, για σοβαρότατο θέμα υγείας της κόρης του Βασιλική Παλυβού.

Αναλυτικά:

“Θα θέλαμε, αισθανόμαστε  την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή της ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΓΝΠ κ. ΗΛΙΑΔΗ Ανδρέα που κράτησε στη ζωή το κοριτσάκι μας «που Θεός δεν είναι αλλά σίγουρα έχει κάτι Θεϊκό» έναν υπέροχο άνθρωπο που για αυτόν «το πιο μεγάλο δώρο το χαμόγελο ενός παιδιού» και για (εμάς) τους  γονείς, η λέξη ΥΠΟΜΟΝΗ συνοδεία με το ζεστό του χαμόγελο, είναι η δύναμη και το κουράγιο , αλλά και σε όλη την ομάδα (team) του για την περίθαλψη, φροντίδα και «ζεστασιά» που μας προσέφεραν τόσο σε εμάς όσο και στην Βασιλική τις  Άγιες μέρες που πέρασαν στη Μονάδα και που νοσηλεύτηκε από 7/12/2021 έως 3/01/2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μεγάλη οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. και τον καθένα ξεχωριστά για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση ηθικά , υλικά, αλλά και όταν ζητήσαμε αίμα  την άμεση ανταπόκριση, τους-τις συναδέλφους ανά την επικράτεια που έχουμε υπηρετήσει μαζί και μη, την Δ.Α. Ηλείας, την Ε.Α.Υ.Ηλείας, την Δ.Α. Αχαΐας, όλες τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων ανά την επικράτεια που διατηρούν τράπεζες αίματος, ιδιαίτερα τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντη Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγο  ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ Απόστολο, τον Αστυνομικό Δ/ντη Ηλείας ΜΑΝΔΑΛΟ Παναγιώτη που ενέκριναν την συνοδεία του σταθμού ΕΚΑΒ από περιπολικά οχήματα, την  ΟΠΚΕ ΥΑ ΠΥΡΓΟΥ  και τον Αρχ. ΚΟΡΜΠΑΚΗ Νικόλαο του ΤΤ  Ήλιδας που κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποίησαν την συνοδεία ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με την απαιτούμενη ασφάλεια από το ΓΝ Πύργου στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την παιδίατρο μας την κα ΚΑΚΟΛΙΑ Ειρήνη για την άμεση αντίδραση της στο ιατρείο της, το ΓΝ Πύργου, τον  Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του τμήματος Αμαλιάδας, συγγενείς, φίλους, γνωστούς  και όλο τον κόσμο που τους συγκίνησε, ενδιαφέρθηκαν, έτρεξαν να δώσουν  αίμα και προσευχήθηκαν  για την μικρή Βασιλική μας από όλη την Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων.

Σας ευχαριστούμε όλους  για το ενδιαφέρον, τις ευχές και προσευχές σας! 

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, χαρές και όλα τα καλά του κόσμου!”.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα