Ψυχαγωγία

To Squid Game σαρώνει την υφήλιο – Έτοιμο να σπάσει τα ρεκόρ προβολών του Netflix

Θέμα χρόνου να εκθρονίσει το Birdgerton
Ακούστε το άρθρο

Η κορεατική παραγωγή του Squid Game σαρώνει την υφήλιο μέσα από την υπηρεσία του Netflix και όλοι πλέον μιλούν για αυτό και όχι άδικα. Στην Ελλάδα βρίσκεται στο Νο.1 των trendings του Netflix εδώ και μια εβδομάδα και η επιτυχία του φαίνεται να σπάει τα δεσμά κάθε γλώσσας και κουλτούρα διότι το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες 90 χώρες από το Κατάρ, μέχρι το Ομάν, το Εκουαδόρ και την Βολιβία.

Σύμφωνα με την επικεφαλής διεθνούς περιεχομένου του Netflix, Bela Bajaria, μάλλον το Squid Game θα είναι η πρώτη ξενόγλωσση σειρά στην ιστορία της streaming υπηρεσίας που θα βρεθεί στην κορυφή έναντι μιας αγγλόφωνης. Τι σημαίνει αυτό;

 Οι μέρες βασιλείας του Bridgerton είναι μετρημένες

Και αυτό διότι το Bridgerton είναι η κορυφαία σε προβολές σειρά στην ιστορία του Netflix μέχρι σήμερα…αλλά για πόσο; Φαίνεται πως εάν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό να διαδίδεται από στόμα σε στόμα -όπως έγινε όλες αυτές τις μέρες- δεν αποκλείεται το Squid Game να του πάρει τα σκήπτρα. Αυτή τη στιγμή το Lupin (Λουπέν) είναι η 2η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix με 76 εκ. προβολές και η πρώτη γαλλόφωνη που μπήκε στο Νο.1 των ΗΠΑ.

Επομένως εάν το “Παιχνίδι του Καλαμαριού” δεν εκθρονίσει το Bridgerton, τότε μάλλον θα καταρρίψει τον Λουπέν. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τα επίσημα στοιχεία προβολών που είμαστε σίγουροι πως το Netflix με περηφάνια θα ανακοινώσει.

Πηγή: unboxholics.com

Όλη η επικαιρότητα