Lifestyle

Το συγκινητικό ποστ της Ταβουλάρη για τον Νάτση: «Πάνο είσαι το αιώνιο παιδί που θα μας λείπει για πάντα»

«Δεν συνηθίζω να είμαι μελό αλλά σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα μου γιατί εγώ σήμερα θα χάσω τον Πάνο, σήμερα θα πω αντίο»
Ακούστε το άρθρο

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση με αφορμή την ολοκλήρωση των παραστάσεων του έργου «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» που συμπρωταγωνιστούσαν επί τρία χρόνια.

«Τελειώνει σήμερα ένας τεράστιος κύκλος.. Και μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα του αύριο και το άγχος του τι κάνουμε την επόμενη μέρα σκέφτηκα τι κάναμε 3 χρόνια τώρα! Και δάκρυσα γιατί με πόνεσε αυτή η χαρά που απο αύριο θα περάσει στην αιωνιότητα. Στο έργο μας έχω 3 λεπτά σιωπής σε ένα σκηνικό black out που συμβαίνει και είναι η στιγμή που πάντα αναλογίζομαι πράγματα, είναι τόσο ζεστά και ήρεμα σε αυτό το σκοτάδι που πάντα δακρύζω.

Και κάθε μέρα αυτό το σκοτάδι με γεμίζει με φως γιατί συνειδητοποιώ αυτή τη μαγεία που ζούμε. Ήρθαν χαρές, λύπες, εκπλήξεις, στιγμές μοναδικές, γίναμε φίλοι, αδέρφια, οικογένεια. Και φτάνει αυτή η στιγμή που όλο αυτό που μας ένωσε θα σβήσει τα φώτα του. Δεν συνηθίζω να είμαι μελό αλλά σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα μου γιατί εγώ σήμερα θα χάσω τον Πάνο, σήμερα θα πω αντίο στο σπίτι μου, σήμερα θα χαιρετήσω το Ήβη, σήμερα θα νιώσω για λίγο κενή. Σας ευχαριστώ! Όλους. Σας αγαπώ και σας θαυμάζω τον καθένα χωριστά. @panoskatsaridis είσαι μοναδικός άνθρωπος. @ykapoutzidis είσαι ότι πιο όμορφο έφτιαξε ο κόσμος τούτος!

@mariloukatsafadou είσαι το πιο γλυκό παιδί. @anthi_savvaki είσαι η καλύτερη παρέα στο αυτοκίνητο. @giorgossavvv είσαι ο πιο όμορφος κυνικός και ευαίσθητος συγκάτοικος. @yiannis_koukourakis είσαι ο πιο αστείος κούκλος του κόσμου. @efthymis_geo είσαι το κομμάτι που μας έλειπε. @apostolispsarros είσαι ο σοφότερος πλακατζής του πλανήτη. Κατιάνα είσαι η πιο ελεύθερη ψυχή που έχω αξιωθεί να γνωρίσω. @gogo.kartsana είσαι το alter ego μου κυριολεκτικά.

Όλη η επικαιρότητα