Ψυχαγωγία

«Το Τατουάζ»: Σε κίνδυνο η ζωή της Άννας

Ακούστε το άρθρο

Το γνωρίζουμε πως αγωνιάς αρκετά για το αποψινό επεισόδιο καθώς θα γίνεις θεατής στην επιστροφή της Λήδας στο σπίτι της. Τι άλλο όμως θα συμβεί στο «Τατουάζ»;

H Άννα, δυστυχώς, παραμένει στα χέρια των απαγωγέων την ώρα που ο Νικόλας δίνει το νερό που θα έπινε ο Σωκράτης για εξέταση.

Η Άννα, στο σπίτι των απαγωγέων, δείχνει να είναι τρομοκρατημένη γιατί εκείνοι απειλούν να την βιάσουν! Η Αθηνά «ανοίγει την καρδιά της» στον Σέκερη και του μιλά για το άσχημο παρελθόν της.Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Μαργκώ δε μένουν με δεμένα τα χέρια αφού προσπαθούν να βρουν τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς για να αφήσουν την Άννα, επιτέλους,  ελεύθερη.

Η ψυχολογία της Άννας χειροτερεύει όταν ακούει τους απαγωγείς να λένε πως μόλις πάρουν τα λεφτά, θα την «ξεφορτωθούν»! Λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος μιλά με τον απαγωγέα στο τηλέφωνο και ακούει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Κάτι συνταρακτικό συμβαίνει στο σπίτι των απαγωγέων και η αστυνομία αναγκάζεται να δράσει!

Η αγωνία για την τύχη της Άννας συνεχίζεται και παρόλο που η αστυνομία γίνεται μάρτυρας ενός βίαιου περιστατικού εις βάρος της, δεν επεμβαίνει σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας να κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση. Ο Αλέξανδρος ρισκάρει κι απαιτεί επικοινωνία με την Άννα προκειμένου να δώσει τα υπόλοιπα λύτρα, αλλά αυτό που θα αντικρίσει θα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα για εκείνον. Λίγες ώρες πριν το τέλος της απαγωγής, κι ενώ η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον απόλυτο κίνδυνο, η Μαργκώ αρνείται να δώσει τα υπόλοιπα λύτρα.

Πηγή: queen

Όλη η επικαιρότητα