Χωρίς κατηγορία

Το ταξίδι στις “Ονειρομνήμες” του Ηλείου Αρ. Χρυσανθόπουλου παρατείνει τη διάρκειά του

to_taxidi_stis_oneiromnimes_toy_ileioy_ar_hrysanthopoyloy_parateinei_ti_diarkeia_toy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στις ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (Σπευσίππου 21, Κολωνάκι, Αθήνα), ένα χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους εικαστικούς καλλιτέχνες για να εκθέτουν το έργο τους, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις 10 Μαΐου οι “Ονειρομνήμες” του ζωγράφου – εικαστικού Αριστείδη Χρυσανθόπουλου. 

Αν και το τέλος του “ταξιδιού” είχε οριστεί 31 Μαΐου, από τα εγκαίνια της έκθεσης είχε φανεί η απήχηση που θα είχε στο φιλότεχνο κοινό. 

Ο φιλόξενος χώρος των ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ, ανακαινισμένος, λειτουργικός κι εξαιρετικά φωτισμένος, ανέδειξαν στο έπακρον τις “Ονειρομνήμες” που ταξίδεψαν το φιλότεχνο κοινό και “ζήτησαν να ταυτιστούν μέσα στο χώρο και το χρόνο με τα όνειρά του και τις μνήμες του”, όπως άλλωστε σημειώνει και ο ζωγράφος στο εισαγωγικό του σημείωμα, που περιλαμβάνεται στον έντυπο κατάλογο της έκθεσης. 

Τα ανωτέρω σε συνδυασμό με την διαδικτυακή κι έντυπη απήχηση της έκθεσης, έδωσαν το έναυσμα και την ώθηση στις “ονειρομνήμες” να εξακολουθούν να δίνουν “το ωραίο το ταξίδι” έως το Σάββατο 15 Ιουνίου.  

Ο ζωγράφος – εικαστικός Αριστείδης Χρυσανθόπουλος είναι συγκινημένος και ευτυχισμένος που η πρώτη του ατομική προσπάθεια είχε τέτοια απήχηση και οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν σε αυτό κι όσους ήδη επισκέφτηκαν την έκθεση. Τα θετικά τους σχόλια τού έδωσαν όχι μόνο χαρά αλλά και δύναμη να συνεχίσει να εμπνέεται και να δημιουργεί. 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης έχουν ως εξής: Τρίτη έως Παρασκευή 18:00 – 21:00 | Τετάρτη 11:00 – 14:00 | Σάββατο 11:00 – 15:00 

Περισσότερες πληροφορίες στο  210 7221556.  

Όλη η επικαιρότητα