Αθλητισμός

Το «ταξίδι» συνεχίζεται και φέτος για τη Δόξα Νέας Μανωλάδας

doxa2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την είχαν για τελειωμένη… και υπό διάλυση!

Σήμερα όμως, το γήπεδο της Νέας Μανολάδας «ζωντάνεψε» για τα καλά, με 25 παίκτες να ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας περιόδου στη Γ’Εθνική.

Το στοίχημα είναι μεγαλύτερο φέτος, αφού το πρωτάθλημα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικό και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί…

Οι «μαυραετοί» με αρκετά νέα πρόσωπα (τελευταία οι Τσάπαλος, Σούλης και Αναγνωστόπουλος) και διατηρώντας αρκετούς παίκτες της περσινής περιόδου, θα επιδιώξουν αρχικά την άνετη παραμονή, όπως και την περσινή περίοδο, και από εκεί και πέρα, ότι βγει.

Η Δόξα, μέσω των ανθρώπων που την αγαπάνε… έδειξε ότι δεν «μασάει».

Τα τελευταία αποκτήματα

Ο Δημήτρης Τσάπαλος είναι ο «εκλεκτός» της Δόξας Νέας Μανωλάδας για τη θέση του τερματοφύλακα, και στην άμεση απάντηση της ομάδας, μετά το ξαφνικό «ναυάγιο» με τον Θανάση Δρακόπουλο, για τον οποίο «βράζει» η διοίκηση της ομάδας, αφού με οριστική συμφωνία σε όλα, και ήδη ανακοινωθεί (θα έβαζε τη Δευτέρα και την υπογραφή, συμμετέχοντας και στην πρεμιέρα της φετινής ομάδας στην έναρξη προετοιμασίας το απόγευμα), επειδή η προηγούμενη ομάδα του η Αχαϊκή, έβγαλε τελικά ΔΣ την Κυριακή το βράδυ, δέχτηκε την πρόταση που του έκαναν αυτοί!

Δεν ισχύει το ίδιο με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, στον οποίο έκανε επίσης νέα πρόταση ανανέωσης το Δ.Σ. της Αχαϊκής, αλλά απάντησε ότι δεν μπορούσε να αθετήσει τον λόγο του προς τη Δόξα.

Γ.Μ.

Όλη η επικαιρότητα