Πολιτισμός

Το «Τιμολόγιο» πετάει (και) στην Λάρνακα!

to_timologio_petaei_kai_stin_larnaka.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μετά την Αθήνα (19ο Διεθνές Φεστιβάλ, πέρυσι), το Λονδίνο (όπου απέσπασε το βραβείο κοινού στο 7ο London Greek Film Festival), την Βαρκελώνη (στο XI KO&Digital Festival Internacional de Cine Solidario) το «Τιμολόγιο» του Αμαλιαδίτη σκηνοθέτη Χαράλαμπου Κοντοπανάγου ετοιμάζει τις «βαλίτσες» του για την Κύπρο!

Η πολυταξιδεμένη ταινία μικρού μήκους του Ηλείου δημιουργού  – που ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια πολλών ερασιτεχνών αλλά και τη συμμετοχή του βραβευμένου Αμαλιαδίτη διευθυντή φωτογραφίας Γιώργου Παπανδρικόπουλου και του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιάννη Τσορτέκη- θα συμμετάσχει και στο Pervolia International Film Festival Cyprus που θα γίνει στην Λάρνακα.  Το Διεθνές Κινηματογραφικό Κυπριακό Φεστιβάλ θεωρείται το μεγαλύτερο σε καλλιτεχνική αξία ανεξάρτητο κινηματογραφικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής, που ξεπερνώντας τα γεωγραφικά όρια της Κύπρου αναδεικνύεται σε ένα δρώμενο με παγκόσμιο αντίκτυπο με αιτήσεις για συμμετοχή από 95 χώρες!

Η ταινία του Χαράλαμπου Κοντοπανάγου θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου και ευχής έργον να αποσπάσει μια ακόμα σημαντική διάκριση…

Γ.Γ.

Όλη η επικαιρότητα