Ηλεία

Το Τμήμα Αμαλιάδας του Σ.Δ.Ε. Πύργου στο Φεστιβάλ «Κερνάμε… Ελλάδα»

Μια πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων συνάντησαν οι εκπαιδευόμενες και οι εκπαιδευόμενοι, όταν εισήλθαν στον χώρο του φεστιβάλ. 
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 οι εκπαιδευόμενοι του Τμήματος Αμαλιάδας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Πύργου, καθώς και οι εκπαιδεύτριές τους είχαν τη χαρά να μεταβούν και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ «Κερνάμε… Ελλάδα» στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο της Αμαλιάδας. Μια πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων συνάντησαν οι εκπαιδευόμενες και οι εκπαιδευόμενοι, όταν εισήλθαν στον χώρο του φεστιβάλ. 

Παντού υπήρχαν εκθέτες πρόθυμοι να ενημερώσουν, να προσφέρουν κεράσματα και κάθε λογής καλούδια από ποτά, φαγητά, φρούτα, μαρμελάδες, μέλια κ.ά., με αποτέλεσμα να απολαύσουν όλοι αυτή την ξεχωριστή δράση, αλλά και να συνειδητοποιήσουν την υπέροχη σύμπτωση και σύνδεση, καθώς το αντικείμενο του ενός σχεδίου δράσης του Σ.Δ.Ε. είναι οι «Καρποί της ηλειακής γης». Αυτό το φεστιβάλ γαστρονομίας ήταν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για όλες και όλους, καθώς πρωταγωνιστούσε η μεσογειακή κουζίνα με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις, με υπέροχες λιχουδιές και εξαίσιες νοστιμιές.

Το Σ.Δ.Ε. Πύργου είναι Δημόσιο σχολείο με δωρεάν φοίτηση και υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το σχολείο απευθύνεται σε ενηλίκους όπου μετά από φοίτηση δύο χρόνων μόνο, παίρνουν Απολυτήριο Γυμνασίου.

Όλη η επικαιρότητα