Μπάσκετ

To τουρνουά μπάσκετ “GNN Streetball Βασιλόπουλος” τα… έσπασε για 5η χρονιά!

Ακούστε το άρθρο

Είναι κάποια τουρνουά που ξεκινούν ως ιδέα, γίνονται πράξη και η αγάπη του κόσμου τα μετατρέπει σε θεσμό! Το “GNN 3on3 Streetball Βασιλόπουλος” διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στον Πύργο με μεγάλη επιτυχία.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι οι κάτοικοι του Πύργου είχε την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το αγαπημένο του άθλημα στο εξαιρετικά οργανωμένο από κάθε άποψη “GNN streetball Βασιλόπουλος“.

Στο Τουρνουά μπάσκετ, το οποίο έχει εξελιχθεί σε θεσμός, παίρνουν μέρος παίκτες από διαφορετικές ηλικίες αφού οι 4 κατηγορίες (U15, U18, Open, Veteran) “αγκαλιάζουν” όλους τους αθλητές που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με βασικό στόχο τη χαρά του παιχνιδιού.

Η συμμετοχή στον αγωνιστικό χώρο και τις εξέδρες ήταν μεγάλη και σε συνδυασμό με τα πλατιά χαμόγελα αποτέλεσαν τη καλύτερη ανταμοιβή για τους διοργανωτές, τον Νίκο Τσίτσο, τον Νίκο Συναδινό και τον Γρηγόρη Κακολύρη.

Πρόκειται φυσικά για μία ομάδα ανθρώπων που… εγγυάται την επιτυχία και έχει συμμετάσχει σε διάφορες διοργανώσεις παρέχοντας τον εξοπλισμό στα πιο μεγάλα μπασκετικά τουρνουά Streetball μεταξύ των οποίων τα: AntetokounBros, LG Aegean Ball, Ios 3on3 Festival, Τουρνουά 3on3 Λαυρίου, Tsamelo Cup στην Αχαΐα και άλλα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το “GNN streetball Βασιλόπουλος” του επόμενου καλοκαιριού έχει ήδη ξεκινήσει!

*** πηγή Eurohoops team

Όλη η επικαιρότητα