Ελλάδα

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον πατέρα του κοριτσιού που πέθανε στον Αλμυρό

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο της 13χρονης κοπέλας την Παρασκευή το βράδυ στον Αλμυρό Βόλου, η οποία διασκέδαζε σε λούνα παρκ. Το κορίτσι  έπεσε από το παιχνίδι, στο οποίο βρισκόταν και τραυματίστηκε θανάσιμα.

To κορίτσι βρισκόταν μαζί με άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ. Όμως, κάποια στιγμή έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο καθώς και Πυροσβεστική που την απεγκλώβισε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά δυστυχώς πέθανε.

Μία μητέρα, που την ώρα της τραγωδίας ήταν πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ με την κόρη της, ανέφερε ότι στην τελευταία περιστροφή το παιχνίδι άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χαθεί ο έλεγχος.  «Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Για την τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου έγινε μία σύλληψη. Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, η οποία οδηγείται στην εισαγγελία και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του, σε βαθμό κακουργήματος.

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε ο Ant1, ο πατέρας της άτυχης 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε για το λούνα παρκ.

via

Όλη η επικαιρότητα