Ψυχαγωγία

Το twitter “αρνείται” το νέο ειδύλλιο στις Άγριες Μέλισσες

Αναστατωμένοι είναι οι θαυμαστές της σειράς Άγριες Μέλισσες με το όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης. Για ακόμα μία φορά στο φινάλε της σειράς είδαμε μια εξέλιξη που ίσως να αλλάξει τα πράγματα με τραγικό τρόπο. Η Δρόσω μένει μόνη στο σπίτι και την ώρα που αλλάζει ρούχα εμφανίζεται ο Νικηφόρος. Τι θα συμβεί ανάμεσά τους; Θα αδιαφορήσουν για τα αισθήματα της Ασημίνας υποκύπτοντας σε κάποιο λάθος;

“Η Δρόσω σίγουρα επηρεάζεται από αυτό που βλέπει να συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της. Από ‘κει και πέρα το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και πού θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει, είναι ένα άλλο θέμα. Την εξέλιξη μένει να τη δούμε. Ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα φυσικά” είπε ο Αναστάσης Ροϊλός, που υποδύεται τον Νικηφόρο, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει μια ανατροπή ανάμεσα στη σχέση με την αρραβωνιαστικιά του, απάντησε: “Καταρχάς, λέμε και αναγνωρίζουμε όλοι ότι έχουμε ένα εξαιρετικό σενάριο. Ένα εξαιρετικό σενάριο, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλλαγές μεγάλες τόσο εύκολα. Δηλαδή, να έχεις δύο ερωτευμένους ανθρώπους και να γίνει μια τόσο μεγάλη ανατροπή τόσο εύκολα. Ωστόσο, νομίζω είναι καλό να κρατήσουμε κάποια μυστικά και να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα. Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση μεταξύ του Νικηφόρου και της Δρόσως”.

Σε κάθε περίπτωση, το twitter δεν φαίνεται να πήρε καλά την ιδέα ενός τέτοιου ειδυλλίου.

via

Όλη η επικαιρότητα