Ελλάδα

Το τζακ ποτ στο Τζόκερ μοιράζει απόψε 5,5 εκατομμύρια ευρώ

Ακούστε το άρθρο

Το τζακ ποτ στο Τζόκερ μοιράζει απόψε 5,5 εκατομμύρια ευρώ – Κατάθεση δελτίων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στο tzoker.gr έως τις 21:30

  • «Πυρετός» σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και tzoker.gr για τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30
  • Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση του Τζόκερ που μοιράζει 5,5 εκατομμύρια ευρώ – Κατάθεση δελτίων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στο tzoker.gr έως τις 21:30 το βράδυ 

Τουλάχιστον 5,5 εκατομμύρια ευρώ περιμένουν απόψε τους νικητές της πρώτης κατηγορίας του Τζόκερ, ύστερα από εννέα συνεχόμενα τζακ ποτ. Το δημοφιλές παιχνίδι έχει δημιουργήσει αυξημένη κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και μεγάλη επισκεψιμότητα στο tzoker.gr, από παίκτες που συμπληρώνουν τα δελτία τους για να διεκδικήσουν τα έπαθλα που θα μοιράσει η αποψινή κλήρωση.

H προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 το βράδυ, ενώ η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα προβληθεί ζωντανά από το ΜακεδονίαTV.

Επιπλέον, όσοι επισκέπτονται τα πρακτορεία ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους tzoker.gr, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ειδική κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Όλη η επικαιρότητα