Κινηματογράφος

Το X-Files επιστρέφει και ΔΕΝ είναι ψέμα

truth.jpg
Ακούστε το άρθρο

Κι όμως. Ο δευθυντής του καναλιού Fox, Γκάρι Νιούμαν, επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρονται για την αναβίωση της σειράς και, όχι, δεν πρόκειται μόνο για σκέψη: έχουν ήδη μιλήσει στο πρωταγωνιστικό δίδυμο των Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Αντερσον, αλλά και το δημιουργό της σειράς Κρις Κάρτερ.

«Ναι είναι αλήθεια έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις για το πιθανό μέλλον των X-Files» δήλωσε ο Νιούμαν. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να το επαναφέρουμε στον αέρα κάποια στιγμή». Παρόλα αυτά υπάρχουν φυσικά και τεχνικά προβλήματα: ο Ντουκόβνι υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στο «Aquarius» του NBC, ενώ η Αντερσον κρατά εδώ και δύο χρόνια έναν κεντρικό ρόλο στο «Hannibal».
 

 
Πιθανό μέλλον; Κάποια στιγμή; «Οι ηθοποιοί είναι πολύ απασχολημένοι και ο ίδιος ο Κρις έχει πολύ σφιχτό πρόγραμμα. Ομως όλοι προσπαθούμε να βρούμε το κενό και να το κάνουμε! Εχουμε κρατήσει πολύ φιλικές σχέσεις με τον Κρις, τον Ντέιβιντ και την Τζίλιαν. Είναι θέμα χρόνου…»
Να θυμίσουμε ότι σε συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone τον περασμένο Ιούνιο ο Ντουκόβνι είχε πει: «Θα το έκανα! Θα έλεγα ναι! Εδώ εύχομαι να είχαμε ήδη κάνει περισσότερα….»
 
x files 2 607
 
Ο δημιουργός της σειράς, Κρις Κάρτερ, σε συνέντευξή του στο Empire είχε επίσης τονίσει ότι μία επιστροφή στα X-Files θα ήθελε να σημαίνει επιστροφή και στην μυθολογία της σειράς. «Η προσχεδιασμένη, επικείμενη εξωγήινη εισβολή στη Γη είχε οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου του 2012 κι αυτό φυσικά δεν μπορεί να αγνοηθεί…»

Όλη η επικαιρότητα