Ποδόσφαιρο

Toilet paper challenge (και) από τους Ηλείους ποδοσφαιριστές!

Ακούστε το άρθρο

Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι ποδοσφαιριστές αυτές τις ημέρες θα έπρεπε να προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι τους στα πρωταθλήματα τους. Η νορμάλ ζωή με τους κανονικούς της ρυθμούς θα τους έβρισκε στις προπονήσεις όμως όλα αυτά άλλαξαν λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί, ενώ και οι προπονήσεις έχουν αναβληθεί. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κλειστεί στα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειες τους και περιμένουν όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος να περάσει αυτός ο εφιάλτης και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Όπως όλοι έτσι κι αυτοί αναζητούν διάφορους τρόπους προκειμένου να περνάει ο χρόνος τους. Φυσικά κάποιοι γυμνάζονται και μόνοι τους για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και να είναι έτοιμοι όταν αρχίσουν ξανά οι αγώνες, παράλληλα, όμως, αυτές τις ημέρες έχει ξεκινήσει και το «χαρτί υγείας challenge».

Οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν ένα ρολό χαρτί υγείας και προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα «ποδαράκια». Στη συνέχεια προκαλούν και τους επόμενους που θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και ακολούθως ανεβάζουν τα βίντεο στα social media.

Από τη… μόδα των τελευταίων ημερών δεν έχουν ξεφύγει ούτε οι ποδοσφαιριστές των ηλειακών ομάδων με το «χαρτί υγείας challenge» έχει πάρει πλέον παγκόσμιες διαστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

Όλη η επικαιρότητα