Αχαϊα

Τον απήγαγαν, τον σκότωσαν, τον πέταξαν και «σκόρπισαν» – Υπόθεση φρίκης στην Δυτ. Αχαΐα

Ακούστε το άρθρο

Σοκαριστική υπόθεση ανθρωποκτονίας αποκαλύφθηκε χάρη στην πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, καταφέρνοντας να λύσουν τον γρίφο της εξαφάνισης ενός 34χρονου Πακιστανού εργάτη γης στην Κάτω Αχαΐα από τα μέσα Μαρτίου, ο οποίος φέρεται να δολοφονήθηκε από τρεις ομοεθνείς του σε δασική περιοχή της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει ως τώρα από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις Πακιστανοί, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη στη Νέα Μανολάδα, παραπλάνησαν τον 34χρονο συμπατριώτη τους ζητώντας του να τους μεταφέρει οδικώς στη Βοιωτία για δουλειά. Όπως αποδείχθηκε όμως, είχαν δόλιες προθέσεις, καθώς υπό αδιευκρίνιστες  ως τώρα συνθήκες τον μαχαίρωσαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Παρ’ όλα αυτά, επικοινώνησαν με συγγενείς του θύματος στο Πακιστάν ζητώντας 10.000 ευρώ ως λύτρα για να τον απελευθερώσουν, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς οι συγγενείς δεν πείστηκαν διότι ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι είναι ζωντανός. Οι τρεις επίδοξοι απαγωγείς πέταξαν το πτώμα σε δάσος της Βοιωτίας και στη συνέχεια διασκορπίστηκαν για να αποφύγουν τις συνέπειες της πράξης τους.

Ωστόσο, οι συγγενείς του θύματος δήλωσαν την εξαφάνισή του στο ΑΤ Δυτικής Αχαΐας και αμέσως ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα. Συλλέγοντας και αξιολογώντας καταθέσεις, στοιχεία και πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας έλυσαν το κουβάρι της υπόθεσης, ταυτοποίησαν τους τρεις δράστες και υπό άκρα μυστικότητα τους συνέλαβαν με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Νέα Μανολάδα, Θήβα και Τρίπολη. Η σορός του άτυχου 34χρονου Πακιστανού βρέθηκε χθες το πρωί σε προχωρημένη αποσύνθεση στη Βοιωτία. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση, ενώ ένας από τους τρεις συλληφθέντες φέρεται να έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε παρόμοια υπόθεση.  Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Θήβας.

Όλη η επικαιρότητα