Ελλάδα

Αθήνα: Τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι για έναν τσακωμό σε μπαρ

Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 30χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2016 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Πλατείας Αττικής.

Ειδικότερα, το θύμα είχε βρεθεί, στη συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αδμήτου, επί του οδοστρώματος με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Δράστες είναι τρείς Αλβανοί, δύο 27χρονοι και ένας 29χρονος, εκ των οποίων ο ένας 27χρονος συνελήφθη με ένταλμα προχθές στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο δεύτερος 27χρονος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και ο 29χρονος διαφεύγει εκτός Ελλάδος και αναζητείται.

Ως προς το χρονικό του εγκλήματος, πριν έναν χρόνο, στις 11 Δεκεμβρίου, το θύμα διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όπου ευρισκόμενο σε κατάσταση μέθης διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο.

Λίγο αργότερα, το θύμα μαζί με την παρέα του, αποχώρησαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο τους. Την στιγμή της επιβίβασής του στο αυτοκίνητο οι δράστες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια ο 29χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Περαιτέρω, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν κατά περίπτωση, κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις σχετικές με τον Νόμο περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα