Ελλάδα

Τον «πήρε» το βουνό που αγάπησε

vouno.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο έμπειρος ορειβάτης Κώστας Χουλιάρας, πατέρας δυο παιδιών, έπεσε σε χαράδρα – Κάλεσε σε βοήθεια τη νύχτα σοβαρά τραυματισμένος, αλλά δυστυχώς τον πήρε μαζί του το βουνό που τόσο λάτρευε.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός λίγο πριν τις 11:00΄ το πρωί από μέλη του Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport χθες το απόγευμα πήγε για μια ακόμη φορά στην θέση «Ψηλή Κορφή» του Βελουχίου για να κάνει το αγαπημένο του σπορ.

Δυστυχώς όμως, άγνωστο πως, εγκλωβίστηκε σε κάποιο απόκρημνο σημείο και στην προσπάθειά του να βγει έπεσε σε χαράδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στη 1:00΄ μετά τα μεσάνυχτα τηλεφώνησε σε φίλο του ορειβάτη και ζήτησε βοήθεια λέγοντας ότι είναι εγκλωβισμένος. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και μέλη της Διασωστική Ομάδας Καρπενησίου ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του.

Δυστυχώς όπως λένε πληροφορίες ο άτυχος ορειβάτης κάποια στιγμή νωρίς το πρωί σταμάτησε να απαντά στο κινητό του. Από το στίγμα που είχε δώσει τον εντόπισαν σε μια απόκρημνη χαράδρα και τελικά τον ανέσυραν νεκρό.

Ο Κώστας Χουλιάρας ήταν πολύ αγαπητός σε όλους τους Ευρυτάνες. Ήταν πατέρας 2 παιδιών, με πολύχρονη εμπειρία διδασκαλίας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, λάτρης της ορειβασίας, με αποστολές στα Ιμαλάια στο ενεργητικό του και φανατικός οπαδός της ζωής στην φύση.

πηγή:protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα