ΕΠΣ Ηλείας

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Στον Ενιπέα και ο Θάνος Μάζης – Στον Ξενοφώντα ο ταλαντούχος Μ. Παναγόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Πιο καλή ήταν και η χθεσινή 24η μέρα της  «χειμερινής» μεταγραφικής περιόδου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, έχοντας ξεκινήσει επίσημα από την αρχή Ιανουαρίου, και με διάρκεια ολόκληρο το μήνα, μέχρι  δηλ.  και τις 31 Ιανουαρίου. Από τις μεταγραφές που κατατέθηκαν χθες στην διοργανώτρια, ξεχωρίζει  σίγουρα η ένταξη του γκολτζή Θάνου Μάζη(μέχρι πρότινος στον Α.Ο. Μακρισίων), στον φιλόδοξο Ενιπέα Λαντζοίου, καθώς επίσης και ο «δανεισμός» του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου Μάριου Παναγόπουλου στον Ξενοφώντα Κρεστένων, από τον ιστορικό ΠΑΟ Κακοβάτου! Αναλυτικά είχαμε:

Στα «πράσινα» του Ενιπέα  ο Μάζης !

Σε  μία ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη,  με την απόκτηση του έμπειρου και ικανού γκολτζή Θάνου Μάζη, προχώρησε χθες ο φιλόδοξος φέτος Ενιπέας Λαντοίου! Ένας παίκτης που έχει «φάει» τα γήπεδα της Α1 με το «κουτάλι», έχοντας περάσει από Πέλοπα Πύργου, Αλφειό Επιταλίου και Α.Ο. Μακρισίων(τελευταία), ενώ ως φοιτητής είχε αγωνιστεί και στην Δ΄ εθνική κατηγορία! Αυτή είναι η 5η «χειμερινή» μεταγραφή για την ομάδα του Ν. Γκρίλλα, καθώς έχουν προηγηθεί ο Γιώργος  Καλαντζής από την Θύελλα Πύργου, ο πολλά υποσχόμενος Γιάννης Φερεκίδης(γιός του παλαίμαχου άσου του Πανηλειακού Τάσου Φερεκίδη), που ανήκε στον Ερμή Πύργου, ο Ραυτόπουλος (Ατρόμητο Καβασίλων) και ο Ζορμπάς (Κεραυνό Χειμαδιού)!

Με  υποσχετική στον Ξενοφώντα ο ταλαντούχος Μ. Παναγόπουλος!

Στην πρώτη του «χειμερινή» μεταγραφή προχώρησε χθες ο Ξενοφών Κρεστένων με την απόκτηση από πλευράς ΠΑΟ Κακοβάτου με την μορφή του «δανεισμού» έως το καλοκαίρι, του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου 16 χρόνου,  Μάριου Παναγόπουλου! Ενός μικρού που σύμφωνα με τους ειδικούς του ποδοσφαίρου, μπορεί να αφήσει εποχή στο Ηλειακό Ποδόσφαιρο και όχι μόνο!

Στα  Μακρίσια  ο Διον. Κακολύρης!

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε χθες ο Α.Ο. Μακρισίων με την απόκτηση από τον γειτονικό Ξενοφώντα του μέσο – επιθετικού Διονύση Κακολύρη! Ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ενιπέα Λαντζοίου και Αλφειό Επιταλίου, καθώς και στους μικρούς του Αστέρα Τρίπολης! Να θυμίσουμε ακόμα ότι παίκτες του ΑΟΜ, είναι και οι, Μπάρκας και Γκουβέρος που απεκτήθησαν από Αλφειό και Πανηλειακό αντίστοιχα!

*Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες κατηγορίες της ΕΠΣΗ,  ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας απέκτησε από τον ΠΑΟ Κακοβάτου τον έμπειρο μέσο – αμυντικό Δημ. Νικολακόπουλο, ενώ ο Κυριάκος Γεωργόπουλος, άφησε τον Ατρόμητο Καβασίλων, συνεχίζοντας την καριέρα του στον Ιφιτο Καλυβίων! Αντίθετα ο Στράτος Καλογεράκος εγκατέλειψε τον Ιφιτο Καλυβίων για λογαριασμό του Εθνικού Γερακίου! Τέλος η Αλφειονίδα απέκτησε τον γκολκίπερ Γιαν. Καραπάνο από τον Πηνειακό, και τον Αλ- Χατζ από τον Αίολο Πύργου, και ο Άρης Λανθίου τον Γκιολένα από τον Αετό Αλποχωρίου!

Όλη η επικαιρότητα