Παρουσίαση Επιχείρησης

ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ: Κατεψυγμένα ποιότητος – Νωπά κοτόπουλα

Ακούστε το άρθρο

Το ξεκίνημα της ιστορίας της επιχείρησης ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ, στον Πύργο, που εμπορεύεται Κατεψυγμένα Προϊόντα, οδηγεί αρκετά χρόνια πίσω. Το 1948, ένα κατάστημα με νωπά προϊόντα, στο κέντρο του Πύργου, αποτέλεσε το θεμέλιο της σημερινής ποιοτικής παρουσίας στο χώρο των τροφίμων. Η πορεία ήταν σταθερή και δυναμική.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, φέρνει πρώτος κατεψυγμένα προϊόντα στην τοπική αγορά. Τα χρόνια που περνούν, εξελίσσουν και καθιερώνουν την επιχείρηση στη λιανική και στη χονδρική πώληση.

Το 2005 αποτελεί έτος – σταθμό για την επιχείρηση. Το κατάστημα μεγαλώνει, ανακαινίζεται και υιοθετεί σύγχρονα πρότυπα, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής των τροφίμων. Η εταιρεία ακολουθεί τις απαιτήσεις της εποχής κι έχει προχωρήσει σε διαδικασία πιστοποίησης HACCP, που αφορά στην εφαρμογή του συστήματος διασφάλισης της ασφάλειας των τροφίμων σε όλους τους χώρους παρασκευής και επεξεργασίας.

Μέρα με τη μέρα, γίνεται καθημερινή διατροφική συνήθεια και κερδίζει το καταναλωτικό κοινό, με βασικές αρχές την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Τα προϊόντα φτάνουν σε κάθε άκρη του νομού με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, εξυπηρετώντας κάθε μονάδα εστίασης, άμεσα και ποιοτικά.

Διεύθυνση: Πατρών 13, Πύργος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26210 22041
Email: info@topintzis.gr
Επισκεφθείτε το site
Βρείτε μας στο facebook


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα