Ποδόσφαιρο

Τουρνουά συμπαράστασης στον Κώστα Καπατσούλια: Νίκησε η ελπίδα!

Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι που το αγαπούν ενώνουν τις δυνάμεις του για έναν ιερό σκοπό, αλλά όσες φορές γίνεται αυτό, είναι αρκετό για να μας κάνει να πιστέψουμε πως στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν συμπολίτες μας, η αλληλεγγύη και η ευαισθησία μπορούν να κρατήσουν την σπίθα της ελπίδας αναμμένη.

Έτσι έγινε και την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα, όταν στο γήπεδο του Τραγανού, οι παλαίμαχοι της Νίκης, της Δάφνης, του Ολυμπιακού Ζαχάρως αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας συμμετείχαν σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά συμπαράστασης στο πρόσωπο του Ανδραβιδαίου Κώστα Καπατσούλια ο οποίος δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Κώστας Καπατσούλιας , βρίσκεται από την περασμένη  Δευτέρα και πάλι σπίτι του,  έχοντας κάνει την πρώτη του χημειοθεραπεία και προσπαθεί να κερδίσει, έχοντας δίπλα του όλη την τοπική κοινωνία, σε αυτόν τον αγώνα ζωής που δίνει.

Το αποτέλεσμα σε αυτά τα ματς μόνο σημασία δεν έχει, ωστόσο… κόντρα στα προγνωστικά οι Αστνομικοί φάνηκαν πιο «φρέσκοι» και αναδείχτηκαν νικητές!

*Οι παλαίμαχοι της Δάφνης Ανδραβίδας ευχαριστούν τους παλαίμαχους της Νίκης, του Ολυμπιακού και την ομάδα της Αστυνομίας. Επίσης, τον Αντιδήμαρχο Πηνειού, Β. Κασσιανό, τον Αντιδήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Χ. Δημόπουλο, τον Αστυνομικό Δ/ντή Ηλείας, Σ. Παπασωτήριου, τον  αναπλ. Αστυνομικό Δ/ντή Ηλείας, Β. Αναγνωστάκη και τον Πρόεδρο Σωματείου Αστ. Υπαλλήλων, Ν. Μαρούντα.

Όλη η επικαιρότητα