Ελλάδα

Τους έδινε ναρκωτικά και τις εξέδιδε – Φρίκη για δύο γυναίκες στα Πατήσια

Ακούστε το άρθρο

Οι γυναίκες απελευθερώθηκαν και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τις επαφές του 37χρονου άνδρα

Τους έδινε ναρκωτικά και τις εξέδιδε μέσω Facebook, τις εξανάγκαζε σε ερωτικά ραντεβού με διάφορους πελάτες και τους παρακρατούσε τα έγγραφα τους. Αυτή την κόλαση βίωναν στα χέρια του 37χρονου Β.Σ, δυο γυναίκες που είχε φυλακίσει ο δράστης σε διαμέρισμα στην οδό Σκιάθου στα Πατήσια.

Το πρωί της Τρίτης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έλαβαν σήμα για μια γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια από το μπαλκόνι. Φτάνοντας στο σημείο, είδαν μια γυναίκα εμφανώς χτυπημένη, με μώλωπες στο πρόσωπο που υποστήριζε πως είναι Γερμανίδα.

Όπως έλεγε, την είχε φυλακίσει ο δράστης, τόσο αυτήν, όσο και μια άλλη γυναίκα με το όνομα Νατάσα, που τις χτυπούσε και τις εξανάγκαζε να συνευρίσκονται ερωτικά με άνδρες που εντόπιζε μέσω σελίδας στο διαδίκτυο που είχε δημιουργήσει.

Η γυναίκα επέδειξε φωτογραφία του δράστη με τους αστυνομικούς να ξεκινούν έρευνες και να τον εντοπίζουν επί της οδού Αχαρνών. Στην κατοχή του εντοπίστηκε η ταυτότητα της Γερμανίδας καθώς και το διαβατήριο της ανήλικης κόρης της.

Ο άνδρας αρχικά προσήχθη στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ στην συνέχεια στην υποδιεύθυνση αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος και εμπορίας ανθρώπων που ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

Οι γυναίκες απελευθερώθηκαν και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τις επαφές του 37χρονου άνδρα, σε μια προσπάθεια εντοπισμού συνεργών του.

via

Όλη η επικαιρότητα