Lifestyle Smile

Τούνη – Αλεξάνδρου: Η πρώτη φωτογραφία μετά τις φήμες χωρισμού

Το ζευγάρι καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους και έβαλε τέλος σε όλα τα κακόβουλα σχόλια
Ακούστε το άρθρο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ποζάρουν ξανά μαζί για πρώτη φορά. Το ζευγάρι, για το οποίο είχαν αρχίσει οι φήμες χωρισμού έβαλε τέλος και έδειξε απλά πως ήταν μια κρίση που πέρασε.

Οι δυο τους καλημέρισαν τους διαδικτυακούς τους φίλους με ένα story, το οποίο ανέβασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον προσωπικό του λογαριασμό.

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τούνη, με εμφανή εκνευρισμό, απάντησε σε ερώτημα διαδικτυακού της φίλου για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. «Συγχαρητήρια, ο Δημήτρης είναι η σωστή απάντηση. Και σίγουρα ήθελε πολύ σκέψη και καθόλου κακία η ερώτησή σου. Έχουμε και άλλους έξυπνους εδώ ή τελειώσαμε για σήμερα;».

Το πρώτο video με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ιωάννα Τούνη συναντήθηκε με τον καλό της φίλο, Ευστάθιο Τούμπα (Steve), τον οποίο αποκαλεί πια θείο Steve. Οι δύ κολλητοί δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν ένα Instagram-story όπου η Ιωάννα μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Το μικρό μας πεπονάκι», ακούγεται να λέει ο Steve, ενώ η μέλλουσα μαμά δεν σταματά να γελά.

Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης
Η Ιωάννα Τούνη σε ένα Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους είχε αναφερθεί στις δυσκολίες τς εγκυμοσύνης.

«Πως είναι να είσαι έγκυος; Πως νιώθεις; Είναι ωραία εμπειρία;»,ρώτησε ένας follower και τότε η Τούνη εξομολογήθηκε ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι καθόλου εύκολη…

«Η εμπειρία μου μέχρι τώρα…(emoji που κάνει εμετό, έχει νεύρα και κλαίει). Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα