Αθλητισμός

Τουρνουά 3 on 3 street ball Αγίας Βαρβάρας Πύργου: Ανανέωσε το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2023!

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» μαζί με τον Ίφιτο Πύργου και με τη συνδρομή του Δήμου Πύργου.
Ακούστε το άρθρο

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Τουρνουά 3 on 3 street ball Αγίας Βαρβάρας Πύργου το τριήμερο 29- 31 Ιουλίου, το οποίο διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» μαζί με τον Ίφιτο Πύργου και με τη συνδρομή του Δήμου Πύργου.

Ο «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» πήρε την πρωτοβουλία το 2013 και ξεκίνησε για πρώτη φορά τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου Τουρνουά με σκοπό την ανάπλαση του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας, προκειμένου να καταστεί μετά από πολλά χρόνια ξανά λειτουργικό.

Για ακόμη μια χρονιά η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων φίλων του αθλητισμού υπήρξε πολύ μεγάλη, κάτι που δίνει το κίνητρο στους διοργανωτές να συνεχίσουν και το 2023, με τη διεξαγωγή του εν λόγω Τουρνουά, το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση του κόσμου. Στο 7ο Τουρνουά 3 on 3 street ball που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας, μικροί και μεγάλοι λάτρεις του μπάσκετ αγωνίστηκαν με ζήλο στο αγαπημένο τους άθλημα και απόλαυσαν κάθε παιχνίδι!

Στον τελικό της κατηγορίας «ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ», οι 4 AMIGOS επικράτησαν των «LIONS» και η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ηλείας, κο Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Στην κατηγορία του «ΠΑΙΔΙΚΟΥ» οι «BUZZER EATERS» κέρδισαν τους «HOOPSTARS» και κατέκτησαν την πρώτη θέση. Νικητές και φιναλίστ βραβεύτηκαν από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Πύργου, κο Γιάννη Αργυρόπουλο. Οι «BUZZER EATERS» αναδείχτηκαν νικητές και στην κατηγορία του «ΕΦΗΒΙΚΟΥ» απέναντι στην ομάδα «DREAM TEAM» και οι παίκτες των δύο ομάδων βραβεύτηκαν από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Πύργου, κο Γιάννη Πλεμμένο.

Στην κατηγορία των «Βετεράνων», οι «ΒΑΣΑΝΗΔΕΣ» νίκησαν στον τελικό τη «Ζ-ΚΤΙΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ» και τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ», κος Βασίλης Φάμελος και από τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου, ο κος Αλέξης Γιαννακόπουλος. Στην κατηγορία «OPEN» η ομάδα «ΨΩΜΙ» επικράτησε των «BARBEQUE» και η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων πραγματοποιήθηκε από τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή κο Νίκο Συναδινό.

Στον διαγωνισμό των τριπόντων νικητής αναδείχτηκε ο Ηλίας Κυριαζής και η απονομή του κυπέλλου έγινε από τον αντιπρόεδρο του «ΟΛΥΜΠΙΟΥ», κο Βασίλη Λόλα. Ειδικό βραβείο για την πολύτιμη εθελοντική του προσφορά παρέλαβε ο κος Κώστας Παναγούλιας από τον συνδιοργανωτή του Τουρνουά, κο Θοδωρή Τσίπα. Οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2023 για το 8ο Τουρνουά 3 on 3 street ball, υποσχόμενοι πως για μια ακόμη χρονιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό! Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί πως τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, για καλό σκοπό και φέτος θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όλη η επικαιρότητα