Αθλητισμός

Τουρνουά Beach Volley στο Κατάκολο

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη  Αθλητισμού  Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλου με τον προπονητή του Ολυμπιονίκη Τσούμα Κώστα  και την Ιωάννα Παναγοπούλου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου.
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Νικολακόπουλος Δημήτρης με τον προπονητή του Ολυμπιονίκη Τσούμα Κώστα και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Παναγοπούλου Ιωάννα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στην ΠΕ Ηλείας.

Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει του επερχόμενου Τουρνουά Beach Volley που θα ξεκινήσει  το πρώτο τριήμερο από 12  έως 14 Αυγούστου και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα οι 12 , 13 και 14 Αυγούστου θα διεξαχθεί το Τουρνουά Beach Volley ανδρών ενώ την επόμενη εβδομάδα το Τουρνουά θα συνεχιστεί  με την διεξαγωγή μεικτών αγώνων.

Η διοργάνωση αυτή είναι μια πρωτοβουλία του αθλητικού Συλλόγου «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ» και θα πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο στην περιοχή κουνέλια υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε ιδιαίτερη χαρά που ένα ακόμη καλοκαιρινό αθλητικό δρώμενο δίνει πνοή στον τόπο μας και ενεργοποιεί μικρούς και μεγάλους , ερασιτέχνες και μη να συμμετέχουν σε μια δράση που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον αθλητισμό. Ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τονίζοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάντα στέκεται αρωγός  δίπλα σε νέες δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες που προάγουν τον Αθλητισμό και φέρνουν κοντά τους ανθρώπους  της πόλης μας και όχι μόνο για συνεργασία , συμμετοχή και ευγενή άμιλλα. Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την δράση του συλλόγου «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ» και προσκάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την πρωτοβουλία αυτήν με την συμμέτοχη του.

Με την σειρά του και ο προπονητής του συλλόγου κ. Τσούμας Κώστας εξέφρασε τις ευχαριστίες στους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθώς και στον κ. Νικολακόπουλο που μέσα από τον θεσμικό του ρόλου προσέφερε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της δράσης αυτής. Ο κ. Τσούμας ανέφερε πόσο σημαντική είναι η δραστηριοποίηση όλων συλλόγων στην ενίσχυση των καλοκαιρινών αθλητικών event και την επιθυμία για την εδραίωση αυτών στα  αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.

Όλη η επικαιρότητα