Ηλεία

Τραγανό: 200 συμμετοχές στον 10ο Ποδηλατικό γύρο

Ακούστε το άρθρο

Δέκα χρόνια «ζωής» συμπλήρωσε φέτος ο “Ποδηλατικός Γύρος Τραγανού”, μια εκδήλωση σήμα κατατεθέν για την κωμόπολη του Κάμπου που έχει καθιερωθεί ως θεσμός.

Για την πραγματοποίησή της δίνουν αγώνα τοπικοί σύλλογοι και το αποτέλεσμα είναι η μεγάλη συμμετοχή με ποδηλατάδα που γίνεται με απόλυτη ασφάλεια όλα αυτά τα χρόνια.

Η 10η ποδηλατοδρομία έγινε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα και η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα αυξημένη αφού άγγιξε τα περίπου 200 άτομα με τα ποδήλατά τους, άτομα κάθε ηλικίας με περισσότερα εκείνα μεταξύ 15-25 ετών, όχι βέβαια πως ήταν μικρή  η συμμετοχή των 45-55 και βάλε!

Τον ποδηλατικό γύρο διοργάνωσαν  ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Τραγανού «Η Ελπίδα», ο σύλλογος Γυναικών Τραγανού «Η Αρμονία», ο Εμπορικός Σύλλογος Τραγανού, οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Τραγανού και ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Τραγανού «Κ. Παλαμάς». Σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την ανάδειξη του τόπου τους και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο.

Η συγκέντρωση των ποδηλατιστών ξεκίνησε από το δημαρχείο του Τραγανού από τις 6:30 το απόγευμα, ενώ στις 7 δόθηκε η εκκίνηση. Φυσικά ήταν για όλους μια ευκαιρία να φωτογραφηθούν με φόντο το αεροσκάφος της Πολεμικής μας Αεροπορίας που κοσμεί την πλατεία του χωριού.

Η διαδρομή ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν  Δημαρχείο Τραγανού – Αγία Μαύρα – επιστροφή και τερματισμός στο Δημαρχείο Τραγανού. Όλοι έδωσαν ραντεβού για το 2020! Οι διοργανωτές ευχαριστούν την τροχαία για την παρουσία της και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας με εκπροσώπους συλλόγων στην πλατεία εκκίνησης
Συμμετοχή ποδηλατιστή με τρέιλερ για τον μικρό!
Μικροί ποδηλάτες έτοιμοι στην εκκίνηση
Φωτογραφίες με φόντο το αεροσκάφος στην πλατεία δημαρχείου
Περισσότεροι από 180 ποδηλάτες συμμετείχαν στον 10ο ποδηλατικό γύρο

Όλη η επικαιρότητα