Ηλεία

Τραγανό: Η… κοτσίδα, του «χάλασε» τις δουλειές!

Χειροπέδες σε 25χρονο για ληστεία και κλοπές!
Ακούστε το άρθρο

«Μπούκαρε» σε σπίτι ηλικιωμένου  και ασκώντας σωματική βία, του πήρε τα λιγοστά χρήματα που είχε και την βέρα του!

Την επομένη μπήκε σε άλλο σπίτι όπου άρπαξε κοσμήματα, χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ πριν από μέρες «τσίμπησε» κι ένα πορτοφόλι από ανυποψίαστη γυναίκα, όπου με τις τραπεζικές κάρτες που βρήκε πήγε και για… ψώνια!

Ο… λόγος για έναν 25χρονο, ο οποίος τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Ήλιδας στο Τραγανό και απ’ ότι φαίνεται ένα βασικό στοιχείο που τον «πρόδωσε» ήταν η κοτσίδα (!), σε συνδυασμό με το… «πλούσιο βιογραφικό» του, μιας και έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και ληστείες, έχοντας εκτίσει και ποινές φυλάκισης παλαιότερα…

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του για ληστεία και δύο κλοπές, ο 25χρονος μπήκε την Δευτέρα  σε οικία ηλικιωμένου άνδρα στον Τραγανό  και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και μια χρυσή βέρα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 25χρονου, τον οποίον και εντόπισαν  το μεσημέρι  της Τρίτης και τον συνέλαβαν.

Από την προανάκριση, ωστόσο  που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι  είχε διαπράξει και  δυο κλοπές.

Μια την περασμένη Παρασκευή  στην Αμαλιάδα, όπου άρπαξε  πορτοφόλι  γυναίκας, που περιείχε  30 ευρώ, έγγραφα και δυο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε και συναλλαγές σε καταστήματα σε χωριό του Πηνειού!

Η δεύτερη κλοπή έγινε στο Τραγανό την Τρίτη, όπου ο δράστης μπήκε σε σπίτι γυναίκας και εκμεταλλευόμενος την  ολιγόλεπτη απουσία της, ερεύνησε τους χώρους και αφαίρεσε κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και 24 ευρώ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από το σπίτι της γυναίκας στο Τραγανό, τα οποία και της τα παρέδωσαν.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή.

Όλη η επικαιρότητα