Ηλεία

Απίστευτη καραμπόλα τεσσάρων ΙΧ στο Τραγανό – Δύο τραυματίες

«Τρελή» και ανεξέλεγκτη πορεία ακολούθησε χθες ένα αγροτικό όχημα στον κεντρικό δρόμο του Τραγανού.
Ακούστε το άρθρο

«Τρελή» και ανεξέλεγκτη πορεία ακολούθησε χθες ένα αγροτικό όχημα στον κεντρικό δρόμο του Τραγανού, προξενώντας μεγάλες ζημιές σε περίπου επτά σταθμευμένα οχήματα και σε παρακείμενα καταστήματα στο τέλος της πορείας του, καθώς και τον τραυματισμό δυο πολιτών των οποίων η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Το αγροτικό φαίνεται να ξεκίνησε από την πρώτη πλατεία στην είσοδο του Τραγανού.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πιθανότατα αυτό συνέβη λόγω απώλειας αισθήσεων.

Το όχημα εισήλθε στο κέντρο της κοινότητας με μεγάλη ταχύτητα ξηλώνοντας καθρέφτες από περίπου τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ η «τρελή» πορεία του συνεχίστηκε και κάποια μέτρα παρακάτω όπου και χτύπησε τουλάχιστον 3 ακόμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Στο σημείο ωστόσο που έλαβε τέλος η ανεξέλεγκτη πορεία του, οι ζημιές είναι σοβαρές όχι μόνο στα οχήματα, αλλά και σε παρακείμενα καταστήματα που υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του αγροτικού ΙΧ, καθώς και ο οδηγός ενός ακόμα αυτοκινήτου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβώσουν τα αίτια και να ενημερώνουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα για εναλλακτικές διαδρομές, καθώς και πλήρωμα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τους τραυματίες και να τους οδηγήσει στο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Όλη η επικαιρότητα