Ηλεία Μεσσηνία

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 13χρονης Πυργιώτισσας που σκοτώθηκε στο Καλό Νερό

Ακούστε το άρθρο

Πέπλο πένθους έχει απλωθεί και στον Πύργο λόγω του τραγικού δυστυχήματος στη διασταύρωση του Καλόνερου την περασμένη Παρασκευή, καθώς η 13χρονη νεκρή καταγόταν από τον Πύργο.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς όταν έμαθες το τραγικο μαντάτο, λέγοντας στους γιατρούς ότι δεν αντέχει να δει το παιδί του νεκρό.

«Θα μου το πληρώσουν»« ακούστηκε να λέει, σύμφωνα με το protothema.gr, με τους νοσηλευτές να προσπαθούν για ώρα μάταια να τον ηρεμήσουν. Με χειροπέδες στα χέρια θρηνούσε την κόρη του. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής είπε στο protothema.gr

«Ο πατέρας της 13χρονης που ακολουθούσε πίσω από το αμάξι, έχει υποστεί σοκ. Ο άνθρωπος μόλις ενημερώθηκε από τα υπόλοιπα παιδιά του ότι άγνωστοι ήρθαν από το σπίτι και απήγαγαν τη 13χρονη κόρη του, αμέσως πήρε την αστυνομία τηλέφωνο. Και η αστυνομία του συνέστησε να τους ακολουθεί από κάποια απόσταση για να μην χάσει την επαφή μαζί τους και να ενημερώνει παράλληλα την αστυνομία, όπως και έγινε. Στη συνέχεια η αστυνομία έστησε μπλόκο σε αυτούς που είχαν απαγάγει την κοπέλα και παρά τα νοήματα της αστυνομίας, αυτοί δεν σταμάτησαν. Πέρασαν το μπλόκο και λίγο πιο κάτω έχασαν τον έλεγχο, μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με άλλο αυτοκίνητο. Δεν ήρθε σε επαφή το αμάξι του πατέρα με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε σε συνεννόηση με την αστυνομία, και όταν πληροφορήθηκε οτι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και η κόρη του ξέσπασε σε κλάματα. Αυτή τη στιγμή είναι υπό ιατρική βοήθεια και παρακολούθηση» προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ασκηθεί ποινική δίωξη στο βαθμό που ασκήθηκε εναντίον του πατέρα διότι ο πατέρας που ενημερώνεται ότι απήγαγαν το παιδί του, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Πήρε το αυτοκίνητό του και τους ακολουθούσε ενημερώνοντας την αστυνομία. Χτες προσήχθη στον εισαγγελέα και στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας όπου πήρε 48ωρη προθεσμία. Κρατείται και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί» καταλήγει ο Βασίλης Ταουξής.

Όλη η επικαιρότητα