Κορινθία

Αρχαία Κόρινθος: Νεκρό 3χρονο παιδάκι που έπεσε σε δεξαμενή λυμάτων (VIDEO)

Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού περιγράφει πως χάθηκε μέσα σε μια στιγμή το 3χρονο αγοράκι στην ΚόρινθοΤο παιδί έπεσε σε βόθρο βάθους τεσσάρων μέτρων την ώρα που γίνονταν εργασίες – Την τελευταία στιγμή σώθηκε ένα παιδάκι 10 ετών από τους ανθρώπους της οργάνωσης – Το αγοράκι ήταν ένα από τα 38 παιδιά που φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου

Πέντε συλλήψεις στο Χαμόγελο του Παιδιού για τον θάνατο του τρίχρονου – Ανάμεσά τους η υπεύθυνη και οι συνοδοί των ανηλίκων

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από υπόγειο αγωγό λυμάτων στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην περιοχή Θέατρο, στην Αρχαία Κορινθία ένα αγοράκι ηλικίας 3 ετών.

Το παιδί από άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 09.30 το πρωί έπεσε στην δεξαμενή.

Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του και το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Δυστυχώς το παιδί κατέληξε.

Συγκλονισμένος από το τραγικό περιστατικό που έγινε στην αρχαία Κόρινθο, στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού σήμερα το πρωί, με ένα αγοράκι τριών ετών να χάνει την ζωή του με φρικτό τρόπο πέφτοντας σε έναν βόθρο, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο κ. Γιαννόπουλος είπε ότι το αγοράκι, διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων και έπεσε στον βόθρο την ώρα που ήταν εκεί ένα φορτηγό και τον άδειαζαν.

Είπε ακόμα ότι άλλο ένα παιδί περίπου 10 ετών πήγε να φύγει και το πρόλαβαν έξω να μην πάει κοντά στην νταλίκα και υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ετρεξαν να προλάβουν εκείνο, ξέφυγε το μικρό και έπεσε μέσα.

Πως έγινε το μοιραίο

Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 09.30 το πρωί. Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική που απεγκλώβισε το αγοράκι δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Είχε βάθος 4 μέτρα!

Όπως περιέγραψε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής, ο βόθρος είχε βάθος περίπου 4 μέτρων και ήταν πολύ στενός.

Ο πυροσβέστης που κατέβηκε για να απεγκλωβίσει το άτυχο αγοράκι δυσκολεύτηκε πολύ.

Συγκλονίζει η διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου

Μιλώντας στο newsit.gr, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Δήμητρα Καλομοίρη, είπε ότι το παιδί ηλικίας 3 ετών, μεταφέρθηκε στις 09.55 το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του.

Είπε ακόμα ότι έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν τα κατάφεραν.

Πρόσθεσε, ότι θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Διαβάστε ακόμη

Συγκλονίζει ο Κ. Γιαννόπουλος για την τραγωδία στην Κόρινθο: «Είναι σαν να έχασα ξανά το παιδί μου»

Όλη η επικαιρότητα