Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα σοκαριστική καταγγελία – Τρένα θα κινούνται σε μονή γραμμή για 130 χιλιόμετρα λόγω έλλειψης κλειδούχου

Σε μια νέα σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανάρτηση στο Facebook ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) ή πιο απλά των μηχανοδηγών στα τρένα, Κώστας Γενιδούνιας.
Ακούστε το άρθρο

Μετά την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, σοκ προκαλεί η καταγγελία πως και πάλι θα χρησιμοποιηθεί μονή γραμμή και μάλιστα για 130 χιλιόμετρα λόγω έλλειψης κλειδούχου.

Πιο συγκεκριμένα σε μια νέα σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανάρτηση στο Facebook ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) ή πιο απλά των μηχανοδηγών στα τρένα, Κώστας Γενιδούνιας.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γεννηδούνια, την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης θα υπάρξει μία γραμμή – και για την κάθοδο και για την άνοδο – επειδή ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.

Αν δεν ντρέπεται κι η ντροπή ποιος ντρέπεται; διερωτάται, υπογραμμίζοντας πως στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου Μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία».

Όλη η επικαιρότητα