Ελλάδα

Τραγωδία στη Μακρακώμη: Κοινή κηδεία, χωριστά η ταφή

Ακούστε το άρθρο
Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Μακρακώμη, εκεί όπου 48χρονοςπυροβόλησε με περίστροφο στο πρόσωπο την 50χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο επίλογος της τραγικής ιστορίας, γράφηκε στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Μακρακώμης, όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του ζευγαριού που βρέθηκαν νεκροί το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο σπίτι τους, που βρίσκεται πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσαν.

Συγγενείς και φίλοι, χωρίς ακόμη να έχουν πιστέψει, τι ακριβώς έχει συμβεί, είπαν το τελευταίο αντίο, αποχαιρετώντας τους μαζί, όπως ακριβώς τους είχαν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια ωστόσο, η σορός του 48χρονου μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Καστρί για να ταφεί ενώ η σορός της συζύγου του μεταφέρθηκε για να ταφεί στο κοιμητήριο της Μακρακώμης.

Μάλιστα οι οικογένειες τους είχαν εκφράσει την επιθυμία αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε την Πέμπτη όταν ο 48χρονος δεν άνοιξε την επιχείρηση του, όπως συνήθιζε κάθε πρωί. Ο πατέρας του που ανησύχησε ειδοποίησε κλειδαρά για να καταφέρουν να μπουν στο σπίτι, εκεί όπου τελικά αντίκρισαν τη σοκαριστική εικόνα.

Το ζευγάρι ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος με την 50χρονη πυροβολημένη στο πρόσωπο και τον σύζυγο της νεκρό δίπλα της.

Από την πρώτη στιγμή επικράτησε η εκδοχή ότι ο 48χρονος πυροβόλησε την σύζυγό του στο πρόσωπο, πριν στρέψει το ίδιο όπλο επάνω του και αυτοπυροβολήθηκε στον δεξιό κρόταφο, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ή στοιχεία για τρίτο άτομο μέσα στο σπίτι.

Η έρευνα από το εγκληματολογικό που έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι, έφερε στο φως ένα ακόμη πιστόλι, τα οποία φαίνεται να κατείχε ο πρατηριούχος ως μέσα προστασίας από ληστές.

Από την έρευνα που έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λαμίας, ίσως ξετυλιχθεί το κουβάρι του νήματος της τραγικής ιστορίας που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Δυτικής Φθιώτιδας, που πενθεί για την απώλεια δύο αγαπητών ανθρώπων.

Πηγή: Star Κενρικής Ελλάδος

Όλη η επικαιρότητα