Ελλάδα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία της 41χρονης Βίκυς που την σκότωσε ο πυγμάχος πρώην σύντροφός της

Έξω από το μαγαζί στο οποίο διατηρούσε και σημειώθηκε το φριχτό έγκλημα, γείτονες έχουν αφήσει αναμμένα κεράκια και λουλούδια
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 41χρονη μητέρα, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη από τον πρώην σύντροφό της, μέσα στο καφέ – ουζερί που διατηρούσε στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία της Βίκυς Μπαζούκη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, στον τόπο καταγωγής της, το Λιβάδι Ελασσόνα και πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων για να την αποχαιρετήσει.

Θυμίζουμε, ότι όταν ο 42χρονος πυγμάχος, “μπούκαρε” με την κοντοκανη καραμπίνα το βράδυ της Τετάρτης στο κατάστημα επί της οδού Παπαφη 41, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα την Βίκυ τραυματίζοντάς την θανάσιμα, μπροστά στα έντρομα ματιά των δύο παιδιών της. Μάλιστα, από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 20χρονη κόρη του θύματος.

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί της 41χρονης, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός και το ποσό άδικα έφυγε από τη ζωή. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, ενώ στην γειτονιά της Παπάφη, σχεδόν όλοι γνώριζαν για τα επεισόδια και τους καβγάδες που προκαλούσε συχνά ο 42χρονος δράστης.

Έξω από το μαγαζί στο οποίο διατηρούσε η Βίκυ και σημειώθηκε το φριχτό έγκλημα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αφήσει στην είσοδο αναμμένα κεράκια και λουλούδια.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα