Ηλεία

Απίστευτο θανατηφόρο τροχαίο στον Κακόβατο – «Κόπηκε» η ζωή του 17χρονου Αρντάν Μαχμουνταϊ

Ακούστε το άρθρο

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΡΝΤΑΝ ΜΑΧΜΟΥΝΤΑΪ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΥ… ΣΤΑ ΔΥΟ Ι.Χ. ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ..

Είχε καθίσει στη θέση του συνοδηγού λίγα λεπτά νωρίτερα καθώς τον περίμενε στο ΚΤΕΛ ο συνομήλικος φίλος του από τους Ταξιάρχες για να τον μεταφέρει σε έναν προορισμό που δεν έφθασε ποτέ…

Τραγικό τέλος επεφύλασσε η μοίρα σε 17χρονο παλικάρι, όταν χθες το απόγευμα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας, λίγο πριν τη διασταύρωση του Κακοβάτου.

Ο συνομήλικος φίλος του και οδηγός του οχήματος από τη σύγκρουση εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα από το όχημα, ενώ ο άτυχος 17χρονος εγκλωβίστηκε σε αυτό και κατά τον απεγκλωβισμό του διαπιστώθηκε ο θάνατός του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, ο 17χρονος οδηγός φέρεται να ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα προκειμένου να παραλάβει τον 17χρονο φίλο του, Αρντάν Μαχμουντάι, που είχε φτάσει στα ΚΤΕΛ Ζαχάρως ύστερα από ταξίδι από την Αθήνα.

Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους στο χωριό του 17χρονου, τους Ταξιάρχες Ζαχάρως, το μαύρο όχημα μάρκας Mercedes εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει εξ ολοκλήρου τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εισήλθε σε ελαιώνα και συγκρούστηκε με τέτοια σφοδρότητα σε ελαιόδεντρο, που το όχημα «κόπηκε» κυριολεκτικά στα δύο.

Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος «εκτινάχθηκε» αρκετά μέτρα μακριά από αυτό, ενώ ο 17χρονος φίλος του εγκλωβίστηκε με τον τραυματισμό του να είναι θανάσιμος.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το κατεστραμμένο όχημα ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό του άτυχου 17χρονου, καθώς και άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ και της Τροχαίας που διέκοψαν την κυκλοφορία στον δρόμο αρκετά μέτρα πριν το σημείο που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός στο σημείο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν το άψυχο σώμα του 17χρονου και τον τραυματία οδηγό και τους μετέφεραν στο Γ.Ν. Ηλείας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο οδηγός φαίνεται να έχει χτυπήσει στο κεφάλι ωστόσο ο τραυματισμός του δεν κρίνεται σοβαρός.

Όλη η επικαιρότητα