Ηλεία

Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 32χρονο Ντίνο που κεραυνοβολήθηκε

Ένας άνδρας μόλις 32 ετών έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από υψηλή τάση ρεύματος, μέσα στο σπίτι του, στην Αμαλιάδα.
Ακούστε το άρθρο

Ο 32χρονος Ντίνος Καραγκιόζης έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από υψηλή τάση ρεύματος, λίγα μέτρα από το σπίτι του, στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews, ο άτυχος νέος, πατέρας δύο παιδιών, έπαθε ηλεκτροπληξία, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έξωθεν της οικίας του.

Ο 32χρονος διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη συνοικία Παπακαυκά, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος, μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης.

Μάλιστα, έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, στο οποίο μεταφέρθηκε, εκτυλίχθηκαν σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία, με τα οικία τους πρόσωπα να μην μπορούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος του άνθρωπος χάθηκε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Οι συνθήκες της τραγωδίας

Οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, ωστόσο, οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 32χρονος γλίστρησε και έπεσε σε λάκκο, ο οποίος είχε σκαφτεί για τις ανάγκες έργων αποχέτευσης που εκτελούνται λίγα μέτρα έξω από την οικία του. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Patrisnews και ο δημοσιογράφος Κώστας Γκελντής, από το σημείο αυτό περνούσαν ηλεκτροφόρα καλώδια τα οποία είχαν κοπεί. Μετά τη χθεσινή βροχόπτωση ο λάκκος είχε γεμίσει νερό, με αποτέλεσμα, τη στιγμή που ο νεαρός έπεσε μέσα να χτυπηθεί από το ρεύμα.

Όλη η επικαιρότητα