Ελλάδα

Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι

Ακούστε το άρθρο

Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία στην Κερατέα  – Πνίγηκε το ηλικιωμένο ζευγάρι, 68 ετών ο άντρας και 66 ετών η γυναίκα, που βγήκε για ψώνια την Παρασκευή, αλλά και ο άτυχος γείτονας, οδηγός του ΙΧ

Νεκροί εντοπίστηκαν  το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα των Θεοφανείων,  οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα που τα ίχνη τους είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική ο πρώτος άντρας βρέθηκε στον οικισμό Ελαιοχώρι σε ρεματιά, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε από την πυροσβεστική στον οικισμό  Κυψέλιζα.

Ειδικότερα, ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στο ρέμα στην περιοχή Ελαιοχώρι, 15 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης και αργότερα, σε ενδιάμεση απόσταση, στην περιοχή Κυψέλιζα, περίπου 10 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης, βρέθηκε και το πτώμα του 68χρονου. Αυτή την ώρα ανασύρονται τα πτώματα των δύο αντρών από τα συνεργεία της ΕΜΑΚ.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε πνιγμένη μία 67χρονη στα πίσω καθίσματα αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνταν ο 68χρονος σύζυγός της και ο γείτονας, που ήταν και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Πώς εξαφανίστηκαν οι τρεις άνθρωποι

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του στην Κερατέα την Παρασκευή το μεσημέρι, μαζί με τον γείτονά τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και χθες το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και τελικά χθες το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν το δρόμο λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Όλη η επικαιρότητα